Logo

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Φίλιππος

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι που ανεβαίνουν στη Βέροια πλήρεις, θεωρούν πως είναι ένα απο τα παιχνίδια που μπορούν να διεκδικήσουν και έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους μετά τη νίκη επι της ΧΑΝΘ έχουν ως στίχο το «διπλό».

Σε δήλωση του για το ματς ο Αναστάσιος Τσαμουρίδης, πίβοτ του Φιλίππου Βέροιας σημείωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που ο μόνος στόχος είναι η νίκη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι αύριο. Προήλθαμε από μια κακή εμφάνιση και ήττα το περασμένο Σάββατο. Χρωστάμε στους εαυτούς μας αρχικά μια καλή εμφάνιση και νίκη, αλλά και στον κόσμο που είναι κοντάς μας και μας στηρίζει. Μετά από αυτό το παιχνίδι έχουμε διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Από την άλλη ο Γιώργος Μελετάκος, δΔεξί εξτρέμ Άρη Νίκαιας, υποστήριξε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικής σημασίας για εμάς και μέσα σε αυτά που θέλαμε να διεκδικήσουμε πριν από τη διακοπή. Η νίκη επι της ΧΑΝΘ μας έδωσε ψυχολογία και ανεβαίνουμε για τη νίκη θέλοντας να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Ο Φίλιππος έχει δυνατή έδρα και αποκτά άλλη δυναμική όταν παίζει εκεί. Πρόκειται για μια από τις ιστορικότερες ομάδες με ένα κράμα παλιών και νέων αθλητών. Και οι νέοι όμως έχουν την εμπειρία καθώς έχουν κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα. Σίγουρα τον πρώτο λόγο αύριο θα τον έχει ο Φίλιππος».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb