Logo

Πρεμιέρα με Δούκα το Σάββατο ο Φίλιππος

Από την άλλη πλευρά, ο Δούκας θα έχει την ευκαιρία να βρει τις ισορροπίες του μέσα στο γήπεδο καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Σε δήλωσή του για την πρεμιέρα, ο νεοαποκτηθής Διονύσης Καραγκιοζόπουλος του Φιλίππου σχολίασε: «Αύριο ξεκινάει η νέα χρονιά και επίσημα, ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια ιστορική ομάδα στον χώρο του χαντμπολ για αυτό και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε κάθε αγώνα. Ο αυριανός μας αντίπαλος ειναι ο Δούκας μια καλοδουλεμένη ομάδα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Θα ειναι ένας δύσκολος αγώνας όπως άλλωστε και κάθε αγώνας».

Από την πλευρά του Δούκα, ο Δημήτρης Μελετάκος τόνισε: «Ξεκινώντας το πρωτάθλημα θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Είμαστε μια καινούργια ομάδα καθώς έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με… το δεξί. Στόχος μας για την πρεμιέρα είναι η νίκη και οι δυο βαθμοί. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση. Προσπαθουμε να δεθούμε και να γίνουμε καλύτεροι ως σύνολο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb