Logo

Οι Βαρβάρες επικράτησαν του Νηρέα

Στο 4' δυνατό σουτ του Δήμου από πλάγια θέση απέκρουσε σωτηρία την τελευταία στιγμή αμυντικός των γηπεδούχων.

Στο 18' προηγήθηκε η ομάδα του Αστέρα όταν σε σέντρα του Χολέβα από πλάγια θέση, προς την περιοχή των γηπεδούχων, έγινε αποδέκτης ο Αντωνιάδης και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Πολύ καλό σουτ του Χριστιά στο 28', έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τη συμβολή των δοκών.

Στο 35' η ομάδα του Αστέρα διπλασίασε τα τέρματα της, όταν στο φάουλ που εκτέλεσε ο Δήμου, από πλάγια θέση προς την περιοχή των γηπεδούχων, έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Χριστιάς και με τη σειρά του πλάσαρε τον Πάνου, κάνοντας το 0 – 2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Αστέρα και στο 53' στο σουτ που δοκίμασε ο Σερασκιέρης, έξω από την περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Πάνου.
Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1 – 2 , στο 58', με σουτ του Σουγκάρη, έξω από την περιοχή, αιφνιδίασε το Μαυρίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης η αποβολή του Χολέβα στο 60' με απευθείας κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία προς το πρώτο βοηθό, σε μια φάση που δεν υπήρχε εξέλιξη στον αγώνα.
Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 66', ο Δήμου ελίχθηκε στο χώρο του κέντρου και με μπαλιά ακριβείας έβγαλε στην αντεπίθεση το Χριστιά, που ο τελευταίος δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Πάνου και να κάνει το 1 – 3.

Επόμενη καλή ευκαιρία στο 74´ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Χριστιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση ανέβηκε στο 84', που μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 2 – 3, με πλασέ του Γκιάλπη, από πλάγια θέση, αλλά μέχρι το τέλος δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και στο 91' οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία με το Γαλάνη όταν στο σουτ που δοκίμασε, έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή με καλή κυκλοφορία και αν εκμεταλλευόταν καλύτερα την τελική ενέργεια στην επίθεση το σκορ θα ήταν σε άλλες διαστάσεις.

Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ (Γιάννης Παυλίδης): Πάνου, Τζίρος, Ηοnι (77' Τζαφέρης), Θωμαΐδης, Σουγκάρης, Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος, Βάσσος (68' Κώστας) , Ματελόπουλος (46' Μαστορόπουλος), Γκιάλπη, Κουτσούκης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μαυρίδης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Χολέβας, Ζέρβας, Δήμου (67' Γαλάνης), Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Χριστιάς (77' Παυλίτσας), Σερασκέρης (80' Αλεξανδρής).

Διαιτητής του αγώνα o κ. Κελεσίδης Δ. με βοηθούς κ. Λιόλιο Ε. και Καλυβιώτη Δ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb