Logo

Μεσοθεραπεία προσώπου με MicroNeedling στο Ινστιτούτο Αισθητικής Charm

Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Το μυστικό για λαμπερή εμφάνιση είναι η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματικά με μεσοθεραπεία, δηλαδή με ενδοδερμική έγχυση ενός πλούσιου και θρεπτικού για το δέρμα κοκτέιλ ουσιών, αποτελούμενου από βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ και παράγοντες άμεσης λάμψης.

Η μεσοθεραπεία με MicroNeedling ξεκινά με την τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας στο πρόσωπο.

Μετά από 20 λεπτά ακολουθεί η επάλειψη με τους ειδικούς μεσοθεραπευτικούς παράγοντες και η πίεση των μικροβελόνων σε όλο το πρόσωπο. Η εφαρμογή αυτή επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και στο τέλος τοποθετείται ειδική αναπλαστική μασκα.

Ο φυσιολογικός μηχανισμός επούλωσης του δέρματος οδηγεί στην συνάθροιση κυττάρων, την δημιουργία ινοβλαστών και την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με την χρησιμοποίηση των μεσοθεραπευτικών ουσιών.

Η μεσοθεραπεία με MicroNeedling μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ. Οι θεραπείες επαναλαμβάνονται ανά 7-15 ημέρες, για διάστημα που καθορίζεται κάθε φορά από το είδος και την έκταση του προβλήματος.

Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες, διάρκειας 30-40 λεπτών.

Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα από τις πρώτες συνεδρίες και διαρκεί, ανάλογα με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τις συνήθειες (έκθεση στον ήλιο, ρύπανση, στρες, κάπνισμα) από 6-12 μήνες.

Αντενδείξεις για την θεραπεία MicroNeedling αποτελούν οι τοπικές φλεγμονές, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός.

 
Ινστιτούτο Αισθητικής Charm
Βασ. Φιλιππου 13, Νάοσυα
Τηλ. 2332024111
www.pliroforiodotis.gr/charm
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb