EL GRECO TEXNES Art Gallery | Σχολή Εικαστικών Τεχνών

Διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 60
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333026259
Κινητό: 6947937770
Ιστοσελίδα: www.elgrecotexnes.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνοι: Ρηγοπούλου Ναυσικά - Εριφύλλη Γούργου
Βρείτε μας στο Facebook: Σχολή εικαστικών "El Greco"
Ακολουθείστε μας στο Instagram: elgrecotexnes.gr
Ακολουθείστε μας στο Tik Tok: elgrecotexnes.gr
 el greco ban1

 

H Γκαλερί “El Greco Texnes” ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει πλέον μια από τις πιο έμπειρες σχολές εικαστικών τεχνών στην περιοχή της Αλεξάνδρειας κι όχι μόνο.

Η ομάδα αποτελείται από δυο μοναδικές καλλιτέχνες, τη Ναυσικά Ρηγοπούλου και την Εριφύλλη Γούργου. Με εμπειρία ετών στο χώρο και έχοντας στο Portfolio τους χιλιάδες ώρες καλλιτεχνικής δημιουργίας αλλά και διδασκαλίας, δημιούργησαν το elgrecotexnes.gr με σκοπό να μυήσουν ακόμη περισσότερο κόσμο να αγαπήσει την τέχνη, αλλά και να δώσουν την ευκαιρία της διακόσμησης των χώρων σας με τα πανέμορφα χειροποίητα έργα τους.

Δεν χάνουν καμία ευκαιρία να βάλουν τη δική τους καλλιτεχνική πινελιά πάνω σε αντικείμενα, έπιπλα και γενικότερα προϊόντα που άμεσα μετατρέπονται σε φανταστικά δώρα για τους αγαπημένους σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες οι οποίες έχουν σαν κοινό βασικό χαρακτηριστικό τα υλικά υψηλής ποιότητας και να μεταμορφώσετε τους χώρους σας γρήγορα και εύκολα.

Στο χώρο του φυσικού καταστήματος της επιχείρησης, λειτουργεί η σχολή εικαστικών El Greco στην οποία πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα ζωγραφικής σε μεγάλους και μικρούς, μαθήματα decoupage, αγιογραφίας, ψηφιδωτού, πηλού και διάφορα σεμινάρια παλαίωσης επίπλων κλπ…

Στο εμπορικό κομμάτι του καταστήματος θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από Κορνίζες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, Εικόνες, ΠίνακεςΔιακοσμητικά Είδη και Είδη Δώρων.  

View this gallery on Flickr

(κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση) 

Αναπαλαίωση παλαιών επίπλων

Το κατάστημα αναλαμβάνει να περιποιηθεί τα παλιά σας έπιπλα και να αναδείξει την ομορφιά τους ξανά!

Handpainted καπέλα

Ένα καπέλο είναι απαραίτητο αξεσουάρ! Διάλεξε το χρώμα του καπέλου σου και το σχέδιο! Μεγέθη για μικρούς και μεγάλους κατόπιν παραγγελίας σε πολύ προσιτές τιμές!

elgreco hat

Δεκτές παραγγελίες για πίνακες και εικόνες (αγιογραφίες)

elgreco agioagrafia

Εσείς δεν έχετε παρά να ανασύρετε από το κουτί των αναμνήσεών σας τη φωτογραφία που σας συναρπάζει και να την εμπιστεφθείτε στα καλλιτεχνικά χέρια της ζωγράφου, για να τη ζωντανέψει πάνω στον καμβά, με χρώματα μοναδικά... όλα αυτά σε προσιτές τιμές! 

Επιπλέον, η ζωγράφος αναλαμβάνει την διακόσμηση του παιδικού και νεανικού δωματίου, του παιδιού σας. 

Τοιχογραφία

el greco

 

 el greco ban

 "El Greco Texnes" Art Gallery  | Σχολή Εικαστικών Τεχνών
Ρηγοπούλου Ναυσικά - Εριφύλλη Γούργου
 
Νικολάου Πλαστήρα 60, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλ.: 2333026259
Κιν.: 6947937770
Ιστοσελίδα: www.elgrecotexnes.gr
 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.