ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διεύθυνση: Αγίου Αντωνίου 20 & Καρατάσου γωνία
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331021061
Κινητό: 6974338357
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Θεοχαρόπουλος Α. - Θεοχαρόπουλος Γ.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/ekedim
Βρείτε μας στο Facebook: ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος
 ekedim theoxaropoulos

ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 ΒΕΡΟΙΑΣ (Ε.ΚΕ.ΔΙ.Μ.2 ΒΕΡΟΙΑΣ)

ΕΚΕΔΙΜ

ΕΚΕΔΙΜ

elkedim55

elkedim56

Τρέχοντα Προγράμματα:

Επιδοτούμενα μαθήματα Αγγλικών σε ταχύρυθμα τμήματα 50 ωρών ( 2 μήνες περίπου ) για την απόκτηση πτυχίου Β1, Β2 , C1 , C2 ( με επάρκεια διδασκαλίας) του φορέα Tie αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ
Δωρεάν βιβλία
Δωρεάν τηλεκατάρτιση
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ( test προσομοίωσης , εργασίες κλπ)
Πληρώνετε μόνο τα έξοδα εξετάσεων του φορέα TIE - Ειδικές τιμές για ανέργους, μαθητές-φοιτητές και πολύτεκνους

Επιδοτούμενα μαθήματα Πληροφορικής σε ταχύρυθμα τμήματα 3 ή 6 ενοτήτων (30 ή 70 ώρες αντίστοιχα) για την απόκτηση πτυχίων του I-SKILLS με ισχύ εφ΄ όρους ζωής και αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.
Δωρεάν βιβλία
Δωρεάν τηλεκατάρτΙση
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Απεριόριστες ώρες πρακτικής άσκησης στο κέντρο μας.
Πληρώνετε μόνο τα έξοδα εξετάσεων του φορέα I-SKILLS.

Επιδοτούμενα μαθήματα Ρωσικών σε ταχύρρυθμα τμήματα 6 μηνών για αρχάριους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του τουρισμού, εμπορίου, πολιτισμού, παιδείας, διακίνησης αγροτικών προϊόντων και άνεργους νέους. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις.
Δωρεάν βιβλια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό ( test προσομοίωσης , εργασίες κλπ)

Επιδοτούμενα προγράμματα Γερμανικών σε ταχύρρυθμα τμήματα διάρκειας 6 μηνών με βεβαίωση παρακολούθησης και αντίστοιχη κατάταξη σε επίπεδο γνώσης από το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe-Institut Thessaloniki.

Επιδοτούμενα μαθήματα Ισπανικών διάρκειας 6 μηνών για αρχάριους, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με εξειδικευμένες μεθόδους και σωστή ποιότητα εκπαίδευσης. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου
Το πρόγραμμα παρέχει:
Δωρεάν βιβλία
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Επιδοτούμενα μαθήματα «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 160 ωρών. Η μεθοδολογία εκπαίδευσης ακολουθεί το μοντέλο της «μικτής μάθησης» (Blended Learning) και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων 140 ώρες ασύχρονης εκπαίδευσης, 12 ώρες δια ζώσης συμβουλευτικές συναντήσεις, 8 ώρες σύγχρονης on-line τηλεκπαίδευσης και συμμετοχή στο διαδραστικό εργαστήριο μικροδιδασκαλίας στο οποίο προσομοιώνονται οι διαδικασίες που ακολουθούνται στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Πρόγραμμα Εκμάθησης Νοηματικής σε συνεργασία με το Κέντρο Νοηματικής Θεσσαλονίκης (ΚΕΝΓ) διάρκειας 4(τεσσάρων) κύκλων/ κάθε κύκλος 4 μήνες. Μετά το τέλος κάθε κύκλου θα δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης και στο τέλος η δυνατότητα επάρκειας.

Πρόγραμμα Εκμάθησης γραφής BRAILLE. Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος πρωτοτυπεί στην Εκπαίδευση με μαθήματα γραφής Braille για τυφλούς με πιστοποίηση. Η εκμάθηση διαρκεί 32 ώρες πάνω σε γραφομηχανές ειδικά κατασκευασμένες για τυφλούς. Στο τέλος των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης απαραίτητη για τις εξετάσεις πιστοποίησης από το ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών) χωρίς καμία επιβάρυνση. Με την πιστοποίηση αυτή, μπαίνετε στον πίνακα αναπληρωτών με επιπλέον μόρια.

Προγράμματα VOUCHER για άνεργους νέους ηλικίας 18 έως 29 ετών και 29 έως 64 ετών , πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και Δευτεροβάθμιας. Περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

Πρόγραμμα SECURITY για τους ήδη εργαζόμενους στον κλάδο για ανανέωση της άδειας εργασίας και για νεοεισερχόμενους για την απόκτηση άδειας-πιστοποίησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 105 ώρες θεωρίας. Στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και όποιος επιθυμεί θα δώσει εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Σεμινάρια ΕΦΕΤ για εργαζόμενους και εργοδότες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος . Περιλαμβάνει επιμόρφωση 10 ωρών. Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης και εξετάσεις που ανακηρύσσει ο ΕΦΕΤ.

Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας για εργαζόμενους επιχειρήσεων Β΄και Γ΄κατηγορίας. Περιλαμβάνει επιμόρφωση 10 και 35 ωρών αντίστοιχα . Στο τέλος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Πρόγραμμα Αγροτών για την πιστοποίηση στην ορθολογική χρήση Γεωργικών Φαρμάκων.

Αδράξτε την ευκαιρία και επικοινωνήστε άμεσα με το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος στο τηλέφωνο 2331021061, κινητό 6974338357 ή επισκευθείτε τη Γραμματεία του ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος στην οδό Αγίου Αντωνίου 20 & Καρατάσου γωνία.

elkedim57

elkedim

 
ΕΚΕΔΙΜ
 
ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 ΒΕΡΟΙΑΣ (Ε.ΚΕ.ΔΙ.Μ.2 ΒΕΡΟΙΑΣ)
Αγ. Αντωνίου 20 & Καρατάσου Γωνία
Tηλ: 2331021061, 6974338357 (ώρες επικοινωνίας 09:00 - 21:00)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.