Dimos Intos Hair House

Πόλη: Κοπανός
Νομός: Ημαθίας
Τηλέφωνο: 2332041711
Κινητό: 6984528616
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Δήμος Ίντος
Βρείτε μας στο Facebook: Dimos hair house
Βρείτε μας στο Facebook: Dimos Intos
Ακολουθείστε μας στο Instagram: dimosintos
 

 

DIMOS Hair House

dimos hairhouse  

 

Και ενώ τα δεδομένα αλλάζουν στο χώρο της κομμωτικής, πριν από 17 περίπου χρόνια, ιδρύθηκε στην περιοχή του Κοπανού, το κομμωτήριο με διακριτικό τίτλο DIMOS Hair House και από τότε η επιτυχημένη πορεία του στο χώρο, απέδειξε τη συνέπεια και την ποιότητα που προσφέρει τόσα χρόνια στους πελάτες του. Με επικεφαλής τον Δήμο Ίντο, ιδρυτή αυτού του κομμωτηρίου, με σύμμαχο την ανεξάντλητη δύναμη της φαντασίας και της δημιουργικότητας, από την αρχή της λειτουργίας του, απέκτησε υψηλή φήμη λόγω της διακεκριμένης ποιότητας υπηρεσιών του. Ξεκίνησε την κομμωτική του πορεία το 1999 αφού, τελειώνοντας την σχολή του Βαρώση αμέσως μετά, για 3 χρόνια εργάστηκε ως κομμωτής σε γνωστή αλυσίδα κομμωτηρίων της Θεσσαλονίκης.

Η δημιουργική έκφραση του σκοπού του, υλοποιείτε το 2003 κάνοντας το "μεγάλο άλμα" στον δικό του χώρο, με τη φιλοσοφία πάντα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Χαράζει "νέους δρόμους" δημιουργώντας με την δύναμη της φαντασίας και της δημιουργικότητας του, χτενίσματα και κουρέματα τόσο μοναδικά όσο και όλοι εσείς, αναδεικνύοντας το στυλ που σας εκφράζει.

Η τέχνη της κομμωτικής αν και συνηθισμένη για τους περισσότερους, μπορεί κάλλιστα να γίνει δελεαστική και να μαγέψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Για πολλούς, η τέχνη αυτού του είδους, μπορεί απλά να σημαίνει νεανικότητα και ζωντάνια. Η τέχνη της κομμωτικής όμως, δεν αντιπροσωπεύει μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αλλά την μοναδικότητα της κάθε προσωπικότητας.

Στο DIMOS Hair House ο δημιουργός του, στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, στη θεωρία πως κάθε πρόσωπο, κάθε προσωπικότητα, χρειάζεται και διαφορετική τεχνική κομμωτικής.

Μετά από 17 περίπου χρόνια λειτουργίας του, το κομμωτήριο DIMOS Hair House συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και εξακολουθεί να προσφέρει τις ίδιες και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες, συνδυάζοντας άριστη ποιότητα με επώνυμα οργανικά και μη τοξικά προϊόντα, σύγχρονες τεχνικές και ακόμη χαμηλότερες τιμές, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους και ευχαριστημένους πελάτες. Η καλύτερη διαφήμιση για το κομμωτήριο, είναι ι ίδιοι του οι πελάτες. Η επιβράβευση των προσπαθειών του Δήμου Ίντου επιτεύχθηκε, όταν η καλή φήμη που "έκτισε" ο ίδιος, κατάφερε να προσελκύσει ανθρώπους, όχι μόνο από τον Κοπανό και από την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας και της Βέροιας, αλλά και της Πιερίας.

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!!!

Το κομμωτήριο DIMOS Hair House είναι ένας όμορφος, άνετος και ευχάριστος χώρος, όπου εκεί η ανανέωση και η εμφάνιση του κάθε τύπου μαλλιών, ταιριάζει με τις σύγχρονες επιλογές του δυναμικού άντρα, της σύγχρονης γυναίκας και του παιδιού. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε στυλιστική σας φαντασίωση, αρκεί να αφεθείτε στα χέρια του ειδικού και να απολαύσετε τη φροντίδα και την περιποίηση για εξαιρετικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε το ταλέντο, την αγάπη και την πολύχρονη εμπειρία του Δήμου Ίντου, που θα αναδείξει την προσωπική σας ομορφιά, τόσ με χτενίσματα για την καθημερινή σας εμφάνιση, όσο και για την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα ακόμη και στη λεπτομέρεια. Γιατί, μην ξεχνάμε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά !!!!!

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα 17.00 - 21.00
Τρίτη 9.00 - 13.30 & 17.00 - 21.00
Τετάρτη9.00 - 13.30 & 17.00 - 21.00
Πέμπτη 9.00 - 13.30 & 17.00 - 21.00
Παρασκευή 9.00 - 13.30 & 17.00 - 21.00
Σάββατο 9.00 – 17.00

 

 dimos hair expert

 

DIMOS hair house

Κοπανός Νάουσας

Τηλ.: 2332041711, 6984528616

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.