ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ι. ΣΤΕΛΛΑ MD, MSc, Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος

Ιατρείο Νάουσας
Διεύθυνση: Β’ Πάροδος Ζαφειράκη 5
Πόλη: Νάουσα
Τηλέφωνο: 2332020280
Κινητό: 6948948011
 
Ιατρείο Αγγελοχωρίου
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης (έναντι Φαρμακείου Κωστίκα)
Πόλη: Αγγελοχώρι Ημαθίας
Τηλέφωνο: 2332047538

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/s.arampatzi
Βρείτε μας στο Facebook: Bioanalysis.net
Ακολουθήστε μας στο Instagram: bioanalysisnet_mikrobiologiko
 arampatzi st bio

Αραμπατζή Στεργιανή MD, MSc

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ 

Η Στέλλα Αραμπατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα. Είναι κόρη του Ιωάννη Αραμπατζή και της Ευαγγελίας Αραμπατζή. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο της Νάουσας, αριστούχος και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Σιένας Ιταλίας από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό 8.3 “Λίαν Καλώς”.

Ειδικεύθηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Γ.Ν.Κοζάνης «Μαμάτσειο» και στο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Α.Π.Θ στη Νανοτεχνολογία και Νανοεπιστήμες καθώς και κάτοχος Διπλώματος Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Αυτήν την περίοδο είναι Υποψήφιος Διδάκτωρας στον Τομέα Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ και Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.

Έχει συμμετάσχει με αναρτημένες εργασίες και ελεύθερες ανακοινώσεις σε πολλά ελληνικά και συνέδρια του εξωτερικού. Έχει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει μετεκπαιδευθεί με υποτροφία από την Πανευρωπαική Eταιρεία Μικροβιολογίας (ESCMID - European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης (CHUV Lausanne Centre Hospitalier Universitaire). Έχει λάβει υποτροφίες για την συμμετοχή της σε συνέδρια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Πολλές από τις εργασίες που έχει υποβάλει σε ελληνικά συνέδρια έχουν βραβευθεί.

Κατέχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο ως εκπαιδευόμενη, αλλά και ως εκπαιδεύτρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοχημείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Εργαστηριακής Αιματολογίας & Αιμοδοσίας, της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος, της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Μυκητολογίας.

Είναι πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας, πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας και εκπρόσωπος του Δήμου Νάουσας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.

Συμμετέχει σε διάφορους συλλόγους της πόλης της Νάουσας ενώ είναι μέλος στο Δ.Σ. του Ιδρύματος του Γηροκομείου της πόλης της Νάουσας. Είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νάουσας υπεύθυνη στα θέματα υγείας του τομέα κοινωνικής πολιτικής. 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ 

Το μικροβιολογικό εργαστήριο δέχεται και εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ασφαλιστικών οργανισμών. Συνεργάζεται επίσης με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Σε περιπτώσεις που παρουσιάζεται αδυναμία προσέλευσης στο ιατρείο, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αιμοληψία κατ΄ οίκον κατόπιν συνεννόησης χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του ασθενούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL Ή FAX ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ 

Πιστοποίηση ISO 9001:2008
«Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών
Μικροβιολογικών – Βιοπαθολογικών Εξετάσεων» 

Φωτογραφίες του Ιατρείου στο Αγγελοχώρι Ημαθίας

Το ιατρείο συστεγάζεται με το Παιδιατρικό Ιατρείο της Μαρίας Αραμπατζή, αδελφή της Στέλλας. 

View this gallery on Flickr

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ

Διαγνωστικές εξετάσεις
Αιματολογικές
Ανοσολογικές
Βιοχημικές
Μικροβιολογικές
Αλλεργιολογικές
Ιολογικές
Υπογονιμότητας
Ορμονολογικές
Προγεννητικός έλεγχος
Ογκολογικές
'Ελεγχος Θρόμβοφιλίας & αιμόστασης
Κυτταρογενετικής
Φαρμακογονιδιωματικής
Μοριακής βιολογίας & γενετικής
Βιομοριακής ανάλυσης
Νευροεπιστημών

 

ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:

Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 – 16:00

Σάββατο 8:00 – 14:00

 

 

  Μέλος του Δικτύου iatrica   

 

arampatzi st card

ΣΤΕΛΛΑ Ι. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ MD, MSc

ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ – ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Μ.Δ.Σ. Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογία Α.Π.Θ.

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΛΩΖΑΝΗ

GHUV/Centre Hospitalier Universitaire Baudois, Lausanne

Υποψ. Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Β’ Πάροδος Ζαφειράκη 5, Νάουσα
Τηλ./Φαξ: 2332020280

Λεωφόρος Ειρήνης, Αγγελοχώρι
Τηλ.: 2332047538

Κιν.: 6948 948 011

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.