ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χειρουργός Ουρολόγος

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παπάγου 23Α
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333028222
Κινητό: 6942017407
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/brouskelis
Βρείτε μας στο Facebook: ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 

ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Νίκος Μπρουσκέλης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970. Είναι γιος του αείμνηστου Δημήτρη Μπρουσκέλη, δικηγόρου και Δημάρχου Αλεξανδρείας από το 1982-1990 και της Λέλας Μάλαμα - Μπρουσκέλη Συμβολαιογράφου. Αποφοίτησε από το 8ο Θεσσαλονίκης με άριστα και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική ΑκαδημίαΣόφιας στη Βουλγαρία. Αποφοίτησε το 1996 με το βαθμό «λίαν καλώς». Ακολούθησε η αναγνώριση του πτυχίου της αλλοδαπής από το ΔΙΚΑΤΣΑ το επόμενο έτος.

mprouskelis nikos anim1 

Μετά από πολυετείς μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σήμερα είναι  Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Εξωσωματικής Λιθοθρυψίας του Κυανούς Σταυρούς και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη. Έχει σημαντική συμμετοχή σε διεθνή και ελληνικά Ουρολογικά Συνέδρια με μεγάλο αριθμό εργασιών, παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε  έγκυρα Ελληνικά και Διεθνή ιατρικά περιοδικά. Είναι μέλος της Ε.Ο.Ε. (Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας), της ΟΥΡ.Ε.Β.Ε. (Ουρολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος), της EUA (European association of Urology) και της ICS (International Continence Society).

ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Από τον Φεβρουάριο του 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, επί της Αλεξάνδρου Παπάγου 23Α (έναντι της εισόδου της Ελληνικής Αστυνομίας).

Εφαρμόζει τις επεμβάσεις του στον Κυανούς Σταυρούς και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη:

  • διουρηθρικές επεμβάσεις

  • ουρητηροσκοπήσεις

  • διαδερμικές νεφρολιθοθρυψίες

  • αποκατάσταση υδροκήλης - κιρσοκήλης

  • ριζική προστατεκτομή

  • χειρουργική αποκατάσταση ακράτειας στις γυναίκες

Στο ιατρείο του διατηρεί τμήμα υπερήχων (διακοιλιακό - διορθικό υπερηχογράφημα), ουροομετρία, κυστεοσκοπήσεις.

Είναι παντρεμένος με τη Βάνα Δημητριάδου, Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο και Ειδικό Βελονισμού και έχουν ένα γιο το Δημήτρη.

ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ & ΕΠΙΣΤ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΛΙΘΟΘΡΥΨΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ - EUROMEDICA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αλ. Παπάγου 23Α, Αλεξάνδρεια

Τηλ.: 2333028222 & 6942017407

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://nikbrouskelis.blogspot.com/