Nova Shop Βέροιας

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Αντωνίου
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331074474, 2331074434
Φαξ: 2331074434
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.computerlife.com.gr/
Υπεύθυνος: Θωμασιάδης Κώστας - Τσέλιος Σταύρος
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/nova
Βρείτε μας στο Facebook: Κατάστημα Nova Βέροια
Βρείτε μας στο Facebook: Κατάστημα Nova Νάουσα

nova  

Η Forthnet είναι η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Nova 3Play, αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα. Η εταιρεία Forthnet ΑΕ είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000.

Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της, η Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτει περισσότερα από 130 Καταστήματα, σε περισσότερες από 60 πόλεις της χώρας και εξυπηρετεί περισσότερες από 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Περίπου το 20% των ελληνικών νοικοκυριών απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Forthnet.

Μία σειρά από καινοτομίες χαρακτηρίζουν τη διαδρομή της εταιρείας, καθώς ήταν αυτή που έκανε την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση σε υψηλή ευκρίνεια (HD) και την πρώτη παραγωγή και μετάδοση τρισδιάστατου (3D) τηλεοπτικού περιεχομένου στη χώρα. Παράλληλα, οι εμπορικές καινοτομίες της εταιρείας, άλλαξαν τα δεδομένα της αγοράς, καθώς η Forthnet εισήγαγε στην ελληνική αγορά την υπηρεσία 2Play το 2007 και την υπηρεσία 3Play το 2013. Από τις αρχές του 2013, η υπηρεσία Nova 3Play που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ποιοτική οικιακή ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία σε προσιτή τιμή, αναδεικνύεται σε κεντρικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης της Forthnet.

Το αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova, της πρώτης δορυφορικής ψηφιακής πλατφόρμας στη χώρα, αποτελεί το στρατηγικό πλεονέκτημα της εταιρείας. Από τις αποκλειστικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα και στούντιο, έως την αποκλειστική μετάδοση των πιο δημοφιλών πρωταθλημάτων για το φίλαθλο, καλύπτει το σύνολο των ενδιαφερόντων και προτιμήσεων όλης της οικογένειας.

Η Forthnet, υποστηρίζει και τη σύγχρονη επιχείρηση προσφέροντας ποιοτικές λύσεις πρόσβασης στο Internet, διαμόρφωσης εταιρικών δικτύων (MPLS VPN), διασύνδεσης απομακρυσμένων σημείων παρουσίας (μισθωμένες γραμμές), σταθερής τηλεφωνίας, φιλοξενίας υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών, καθώς και προηγμένες υπηρεσίες εποπτείας, διαχείρισης, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης αυτών (Managed Services). Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει και εξειδικευμένες λύσεις Interactive Marketing, όπως online Διαφήμιση και Mobile Marketing, καθώς και υπηρεσίες ενημέρωσης (πρόγραμμα WebSMART για online χρηματοοικονομική ενημέρωση), υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και το χαρτογραφικό portal DriveMe.

Η Forthnet δραστηριοποιείται επίσης και στο χώρο της ακτοπλοΐας, μέσω της FORTHcrs, αναπτύσσοντας υπηρεσίες online κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων.

Nova Sports pack για μοναδικό αθλητικό θέαμα

 nova sport

Μοναδικό αθλητικό θέαμα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις είναι μόνο εδώ, στα αθλητικά κανάλια της Nova.

  • Μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα από Ελλάδα και Ευρώπη. Η Super League αποκλειστικά έως το 2019, Πρωτάθλημα Γαλλίας, Πρωτάθλημα Πορτογαλίας, Αγγλικό κύπελλο, Γερμανικό κύπελλο, Ιταλικό κύπελλο, τελικός Ισπανικού κυπέλλου (Copa Del Rey) και Super Cup, Αγγλίας Ιταλίας και Ισπανίας.

nova sport1

  • Κάθε μέρα μπάσκετ. Euroleague έως το 2020, Basketball Champions League έως το 2019, Basket League, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης και ο τελικός για το κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ. 

nova sport2

  • Κορυφαία δράση από όλα τα αθλήματα. Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, Πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών, Wimbledon και πολλές άλλες μεγάλες διοργανώσεις απ’ όλo τον κόσμο με την υπογραφή του πληρέστερου και εγκυρότερου δημοσιογραφικού επιτελείου! Δες κορυφαίους αγώνες σε ποιότητα HD αλλά και όπου και αν είσαι σε κάθε συσκευή με Nova GO.

nova sport3

Ακόμα, απόλαυσετηλεοπτικό θέαμα με πάνω από 250 κανάλια για όλη την οικογένεια και για κάθε διάθεση 24 ώρες το 24ωρο!Ταινίες Α’ προβολής, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις και πριν την προβολή τους από την ελεύθερη τηλεόραση, κλασικές ταινίες, δημοφιλείς ξένες σειρές σε νέους κύκλους επεισοδίων, ψυχαγωγικές εκπομπές, κορυφαία ντοκιμαντέρ, δημοφιλή παιδικά, σπορ από όλο τον κόσμο, μουσική, ειδήσεις, μόδα αλλά και τα μεγαλύτερα ελεύθερα ελληνικά κανάλια με τέλεια εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Επιπλέον Δώρα

Για κάθε νέα σύνδεση...

  • ΔΩΡΕΑΝ αποκωδικοποιητής NovaBox
  • ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση εξοπλισμού Nova
  • ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Nova HD
  • Nova Go

Aπόκτησέ το τώρα στο κατάστημαNovaΒέροιας στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, 2331074474 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & κατάστημαNovaΝάουσας Ζαφειράκη 17, 2332026611Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Nova vdsl έως 50 Mbps. Άλλαξε ταχύτητα!

forthnet

 

Novasports για κορυφαία αθλητική δράση!

forthnet

 

12 Ώρες Kλήσεις προς Kινητά

forthnet

Για να μιλάς 12 ώρες κάθε μήνα προς όλα τα κινητά, μόνο με 5€, για πάντα!
Θέλεις να μιλάς με τις... ώρες χωρίς να ανησυχείς για το ύψος του λογαριασμού σου στο τέλος του μήνα;

Τώρα, μπορείς! Συνδυάζοντας την υπηρεσία Nova 3Play με "κλήσεις προς όλα τα κινητά" έχεις 12 ολόκληρες ώρες χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, μόνο με 5€* για πάντα!

Γιατί να επιλέξεις "κλήσεις προς όλα κινητά" μαζί με την υπηρεσία Nova 3Play;

Γιατί:

- θα έχεις 12 ολόκληρες ώρες χρόνο ομιλίας, προς όλα τα κινητά, όλων των δικτύων, κάθε μήνα, δωρεάν
- είναι η πιο οικονομική πρόταση για κλήσεις προς κινητά όλων των δικτύων, στην ελληνική αγορά
- ακόμα κι αν... καταφέρεις να εξαντλήσεις τον δωρεάν χρόνο ομιλίας σου, ο λογαριασμός σου δεν ξεφεύγει ποτέ, γιατί για τις υπόλοιπες κλήσεις προς κινητά θα ισχύσει η οικονομικότερη τιμή στην αγορά (0,0301€/λεπτό)
- καλώντας από το κινητό σου, η χρέωση σε κάποιες περιπτώσεις είναι έως και 15 φορές μεγαλύτερη
- θα μειώσεις το πάγιο της συνδρομής κινητής τηλεφωνίας που έχεις, καλώντας προς κινητά από το σταθερό σου, επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία
- δεν θα χάνεις καμία κλήση όταν είσαι εκτός σπιτιού, ενεργοποιώντας την υπηρεσία εκτροπής κλήσεων που σου προσφέρει δωρεάν η Nova

- Iσχύει για νέους συνδρομητές και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές
* Iσχύει για 24μηνη σύνδεση

 

Nova sat20

 nova sat20
 
Πραγματικά γρήγορο internet & υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπου κι αν μένεις!
Δώρο 50 SMS/μήνα προς κινητά από PC ή Tablet
Internet κατευθείαν από δορυφόρο. Όπου κι αν μένεις!
- Internet
Με την υπηρεσία Nova SAT 20 μπορείς να απολαμβάνεις πραγματικά γρήγορο internet έως 20 Mbps μέσω δορυφόρου, όπου κι αν μένεις!
- HotSpots
Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα Νova HotSpots
Απόλαυσε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε απίστευτη τιμή ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας!

30,14€/μήνα

nova logo

 
Nova Shop Βέροιας - COMPUTER LIFE
Κ. Θωμασιάδης - Σ. Τσέλιος
ΝΑΟΥΣΑ: Ζαφειράκη 17, Τηλ. 2332026611, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΒΕΡΟΙΑ: Πλ. Αγίου Αντωνίου, Τηλ. 2331074474, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.