ΛΟΓΟΜαγεία Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Διεύθυνση: Ερμού 47
Πόλη: Κοπανός
Νομός: Ημαθίας
Τηλέφωνο: 2332043616
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Ανθούλα Μπρούβαλη
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/logomageia
Βρείτε μας στο Facebook: ΛΟΓΟμαγεία- Ανθούλα Μπρούβαλη
 

 

«ΛΟΓΟΜαγεία» Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «ΛΟΓΟΜαγεία», της Λογοθεραπεύτριας Ανθούλας Μπρούβαλη λειτουργεί στον Κοπανό Ημαθίας.

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ

Το Κέντρο παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

• Λογοθεραπεία

• Ειδική Διαπαιδαγώγηση

• Μαθησιακές Δυσκολίες

• Εργοθεραπεία

• Συμβουλευτική Γονέων 

Δεκτά όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ

Η Λογοθεραπεύτρια Ανθούλα Μπρούβαλη αποφοίτησε από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου και κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε πιλοτική έρευνα με θέμα «Σχεδιασμός και Εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποκατάστασης των υγρών φωνημάτων σε παιδιά με φωνολογικές / αρθρωτικές διαταραχές: μελέτες περίπτωσης». Επιπλέον, πρόσφερε εθελοντική εργασία στο κέντρο ημέρας παιδιών και εφήβων με αυτισμό Μεσσηνίας και στο ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης παρακολούθησε αξιολογήσεις και θεραπευτική παρέμβαση σε ενήλικες και σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με διαταραχές λόγου, ομιλίας και μαθησιακές δυσκολίες. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση σε ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, παρέμεινε και εργάστηκε εκεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Έπειτα, συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στη Βέροια και σήμερα λειτουργεί στον Κοπανό το δικό της Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «ΛΟΓΟμαγεία», που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους.

Η Λογοθεραπεύτρια Ανθούλα Μπρούβαλη, την οποία χαρακτηρίζει η αγάπη για το έργο της, στα πλαίσια της συνεχούς κατάρτισης έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων, ορισμένα εκ των οποίων είναι: ΑΒΑ, DIR Floortime, Palin PCI, Braille, SIMATA, Αθηνά Τεστ (Διάγνωση Δυσκολιών Μάθησης) και συνεχίζει συνεχώς να καταρτίζεται επιστημονικά σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. 

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ

ΛΟΓΟΜαγεία
Ανθούλα Μπρούβαλη
Ερμού 47, Κοπανός Ημαθίας
Τηλ. 2332043616
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.