ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΑ │ ΒΕΦΑ ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Διεύθυνση: Αγγέλων 18
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331021334
Κινητό: 6946641152
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/filotexnia
Βρείτε μας στο Facebook: 《Φιλοτεχνία》 Βέφα Βρανοπούλου
Βρείτε μας στο Facebook: 《Φιλοτεχνία》 Βέφα Βρανοπούλου
 

 

ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΑ │ ΒΕΦΑ ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Εργαστήρι συντήρησης έργων τέχνης, έργων ζωγραφικής & δημιουργίας

Φιλοτεχνία... σύνθετη λέξη, φίλος - φίλειν στα αρχαία που σημαίνει αγαπώ και τέχνη που είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα. Η δημιουργία προκαλεί τις ανθρώπινες αισθήσεις του νου ή το συναίσθημα. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την αίσθηση ή τον οραματισμό του καλλιτέχνη.

Αυτό θα το κάνουμε για σας μια ομάδα ανθρώπων δημιουργώντας μια σχολή που μέσα από την αγιογραφία, την ζωγραφική, το ψηφιδωτό, το κόσμημα, τη νωπογραφία, το βιτρό, το πλέξιμο, το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, την ξυλογλυπτική, τις κατασκευές, την κεραμική, την συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής, θα ξεσηκώσουμε όλα τα θετικά συναισθήματα μέσα από το αγαπώ την τέχνη.

 

ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΑ

 

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αγιογραφίας
Ψηφιδωτού
Βιτρό
Κοσμήματος
Ζωγραφικής
Ντεκουπάζ
Νωπογραφίας (φρέσκο)
Πλεξίματος
Ξυλογλυπτικής
Κεραμικής
Βασικές αρχές ζωγραφικής για παιδιά (5 έως 12 ετών)
Ελεύθερο σχέδιο
Γραμμικό σχέδιο
Κατασκευές με γυψόγαζα

 

από Επαγγελματίες Καθηγητές… με πολύχρονη εμπειρία

 

Εργαστήρι συντήρησης έργων τέχνης έργων ζωγραφικής & δημιουργίας

Η ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΑ αναλαμβάνει την συντήρηση και αποκατάσταση εικόνων, έργων τέχνης και άλλων αντικειμένων, που έχουν ιστορική και  καλλιτεχνική αξία.

Με την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση, εμπειρία και μεράκι, η Βέφα Βρανοπούλου, επαναφέρει τα αντικείμενα στην αρχική τους κατάσταση ή επιβραδύνει τη φυσική τους φθορά.

Τώρα τα παλιά σας αντικείμενα μπορούν να αποκτήσουν την παλιά τους λάμψη και οι εικόνες να ξαναζωντανέψουν με την κατάλληλη επεξεργασία και να διατηρηθούν ακόμη περισσότερα χρόνια.

 

ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΑ
ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΑ
Βέφα Βρανοπούλου
Αγγέλων 18, Βέροια
Τηλ. 2331021334
Κιν. 6946641152
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.