tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπόγραψε ο Βορίδης τη δράση για λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης υπέγραψε την απόφαση με την οποία ενεργοποιείται η δράση 1.1 «Λειτουργία Κέντρων Μελισσοκομίας» στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020 – 2022.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση στηρίζεται εμπράκτως η συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Μελισσοκομίας ανά τη χώρα και δια μέσου της παροχής χρηματοδότησης ύψους 2.700.000 με σκοπό την τεχνική στήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση των μελισσοκόμων και την αποτελεσματική υλοποίηση των δράσεων του Μελισσοκομικού Προγράμματος.

Μέσω της υλοποίησης της εν λόγω δράσης έχει εδραιωθεί και λειτουργεί ένα άρτιο δίκτυο συμβούλων μελισσοκομίας, το οποίο καλύπτει όλη τη χώρα, με έμφαση σε περιοχές ιδιαίτερου μελισσοκομικού ενδιαφέροντος στελεχωμένο με επιστημονικό προσωπικό υψηλών προσόντων το οποίο διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της παραγωγής και της εμπορίας του μελιού.

Δικαιούχοι για την υλοποίηση της δράσης 1.1 είναι αγροτικοί - μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, αγροτικές εταιρικές συμπράξεις που έχουν και μέλη μελισσοκόμους και οργανώσεις εκπροσώπησης του μελισσοκομικού τομέα (μελισσοκομικοί σύλλογοι).

Ο κ. Βορίδης επισημαίνει ότι το ελληνικό μέλι συνιστά ένα ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν το οποίο προάγει διεθνώς την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών αγαθών της πατρίδας μας και υπογραμμίζει ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη στην κατεύθυνση της ανάδειξης και προώθησης των μοναδικών προϊόντων της πατρίδας μας όπως το μοναδικό ελληνικό μέλι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69