Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην χαλαζόπληκτη Νάουσα

xalazi rodakino

Αντιπροσωπεία του Σύριζα από την Λίτσα ΑμανατΊδου βουλευτή θες/κης, τον Δημήτρη ΧαμπΊδη συντονιστή της Ν.Ε., το Σάκη Χειμώνα περιφερειακό σύμβουλο Κ. Μακεδονίας, τον Τάκη Διμίσκη δημοτικό σύμβουλο Νάουσας , τον Θωμά Μάρα συντονιστή Σύριζα Νάουσας, τον Ορφανίδη Κώστα μέλος της Ν.Ε. επισκέφτηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου την χαλαζόπληκτη περιοχή της Νάουσας στο Γιανακοχώρι και Μαρίνα.

"Ακολούθησε συζήτηση με τους αγρότες της περιοχής για τα άμεσα μέτρα που πρέπει να παρθούν για το χαλάζι και δεσμευτική η Αμανατίδου για την προώθηση τους , στην συνέχεια παρουσιάστηκε από τον συντονιστή και μέλος του αγροτικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Χαμπίδη το αγροτικό μας πρόγαμα και οι προτάσεις μας γι α το ροδάκινο ,ΕΛΓΑ κλ.π .

Από την συζήτηση συμφωνήθηκε ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί τα αεροπλάνα να μην πετάνε , ο ΕΛΓΑ με μειωμένο προσωπικό να καθυστέρει στις εκτιμήσεις και οι παραγωγοί να είναι απροστάτευτοι τόσο απέναντι στους αγοραστές όσο και στα πολιτικά παιχνίδια (το 50% των ροδάκινων εξάγονται Ρωσία ).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ είναι σταθερά στο πλευρό των αγροτών –ροδακινοπαραγωγων και δεσμεύτηκε σε ένα 10 ετες πρόγραμμα για το ροδάκινο ,το οποίο από κοινού θα συμφωνήσουμε .

Κάλεσε τους αγρότες να πάρουν μέρος στην ανατροπή γιατί είναι η βασική προϋπόθεση για αλλαγή πολιτικής" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.