Η θέση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Από την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής για τις αγροτικές κινητοποιήσεις: "Νέοι αγρότες από όλη την Ημαθία, συμμετέχουν στην αγροτική κινητοποίηση, ενάντια στα καταστροφικά μέτρα, που παίρνει σε βάρος τους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας συμμερίζεται την αγανάκτηση των νέων αγροτών, όπως και όλου του αγροτικού κόσμου και στηρίζει τα αιτήματά τους, ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές, που οδηγούν στον ολοκληρωτικό αφανισμό της πρωτογενούς παραγωγής και στην απόλυτη εξαθλίωση του αγροτικού κόσμου.

Θα ευχόμασταν να δοθεί μια άμεση λύση, δυστυχώς όμως, ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του, οι βουλευτές τους, τα κομματικά όργανά τους και τα πολιτικά δεκανίκια τους, είναι αποδεδειγμένα ψεύτες, εντελώς ανακόλουθοι και οι αγρότες δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα, από όλους αυτούς τους “ηθοποιούς”.

Καθόλου υπερβολή και με όλο το σεβασμό στους ηθοποιούς, διότι θυμόμαστε όλοι το 2013, όταν ο τότε επικεφαλής της αντιπολίτευσης και σημερινός πρωθυπουργός, ανέβαινε στο τρακτέρ και καλούσε τους αγρότες σε συλλαλητήρια, ενώ είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε και πάλι, τοπικά στελέχη-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, να επισκέπτονται τα μπλόκα και να δηλώνουν συμπαράσταση στους αγρότες.

Ελπίζουμε μόνο, να μη δούμε μορφές κινητοποιήσεων που θα προκαλέσουν επιπλέον ζημιά στην ήδη τραυματισμένη οικονομία της χώρας μας. Αφού η ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα, δεν μπορεί να δώσει λύση, τη λύση ας τη δώσουν οι εκλογές".