Logo

Λειτουργία νέου ενιαίου συστήματος εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζοντας τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους γεωργούς έχει θέσει σε λειτουργία το νέο ενιαίο σύστημα εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ στο οποίο αρκεί ο παραγωγός να εγγραφεί μια φορά προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του οργανισμού.

• Γεωργοί που έχουν ήδη εγγραφεί σε παλαιότερο έτος, έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι τους κωδικούς τους, έχουν πιστοποιηθεί μέσω taxisnet και έχουν υποβάλλει online την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2014 ή 2015 ή 2016 ή 2017 ή έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» ή έχουν υποβάλλει αίτηση σε κάποιο από τα μέτρα «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» ή Μέτρο 11-Βιολογικές καλλιέργειες, δεν απαιτείται να εγγραφούν ξανά. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους κωδικούς που χρησιμοποίησαν την τελευταία φορά για πρόσβαση στις εφαρμογές. Σε περίπτωση που υπάρχει απώλεια του κωδικού ή του email εγγραφής τότε δίνεται η δυνατότητα αλλαγής τους.

• Γεωργοί που θα δημιουργήσουν για πρώτη φόρα τώρα κωδικό ή δεν έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι τους κωδικούς τους ή χρησιμοποίησαν «Κωδικό Υποβολής» που τους δόθηκε από ΚΥΔ, αλλά επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση ένταξης για κάποιο μέτρο αγροτικής ανάπτυξης ή για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2018 μπορούν να εγγραφούν στο νέο σύστημα και να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς τους για όλες τις εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την εγγραφή στο νέο σύστημα εγγραφής και πρόσβασης στις εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η εξής:

α) Οι γεωργοί που επιθυμούν να εγγραφούν κα να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ, μεταβαίνουν στην ιστοσελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ όπου συμπληρώνοντας τα σχετικά στοιχεία, ακολουθούν διαδικασία πιστοποίησης μέσω των προσωπικών τους κωδικών του TAXISnet.

β) Οι γεωργοί που είναι ήδη εγγεγραμμένοι και ταυτοποιημένοι στο σύστημα από προηγούμενα έτη (2014-2016) έχουν ήδη πρόσβαση με τους ίδιους κωδικούς που χρησιμοποίησαν τελευταία φορά σε όλες τις εφαρμογές του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2014-2017, Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης, Μέτρο 11, κ.α.).

Στην περίπτωση που ο γεωργός είναι ήδη εγγεγραμμένος αλλά επιθυμεί να χρησιμοποιήσει άλλο email μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργικότητα «Αλλαγή email».
Αντίστοιχα, στην περίπτωση που ο γεωργός επιθυμεί να αλλάξει τον κωδικό του μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργικότητα «Αλλαγή κωδικού».

Πληροφορίες σχετικά με όλες τις λειτουργικότητες του νέου συστήματος παρέχονται στο αρχείο «Οδηγίες Online χρήστη» στην ανωτέρω ιστοσελίδα.

Σημειώνεται ότι όλες οι σελίδες εγγραφής των χρηστών που χρησιμοποιήθηκαν για τις παρακάτω εφαρμογές αντικαθίστανται από την https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ .

Οι εφαρμογές αυτές είναι:

• Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2014 https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2014 
• Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2015 https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2015 
• Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2016 https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2016 
• Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2017 https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2017 
• Καρτέλα του Αγρότη https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2017 
• Δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration2017 
• Μέτρο 11: Βιολογικές καλλιέργειες https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/Organics16Registration 
• Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ) https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/M1018Registration 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb