Ποιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει την Αποκριά "Η Αράπιτσα"

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού "Η Αράπιτσα" παραμένοντας πιστός στην αποστολή του να υπηρετεί και να διαφυλάττει την παράδοση, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω δράσεις στο πλαίσιο της φετινής αποκριάς:

20-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

"Εκεί που η Βιολογία συναντά την Ιστορία": Διάλεξη του καθηγητή Γιάννη Μανέτα στην…

Το Βιβλιοπωλείο Όμικρον σας προσκαλεί στην παρουσίαση του συγγραφικού έργου του ομότιμου καθηγητή του τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γιάννη Μανέτα με τίτλο «Εκεί που η Βιολογία συναντά την Ιστορία: μικρά αφηγήματα για φυτά που άλλαξαν τον κόσμο μας».

20-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Maske disco party διοργανώνει το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου

Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος – Ρυθμική Γυμναστική διοργανώνει μασκέ ντίσκο πάρτι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, στο καφέ Coin.

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Η μουσικοχορευτική παράσταση "Χέρι με Χέρι, η παράδοση της Ελλάδας" στη Νάουσα

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την μουσικοχορευτική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας...

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Μελικιώτικο Καρναβάλι: το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Μελικιώτικο Καρναβάλι. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν την Τσικνοπέμπτη. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πανελλήνιο φεστιβάλ χορωδιών διοργανώνει η ΚΕΠΑ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας και η Μεικτή Χορωδία ΚΕΠΑ , υπό την καλλιτεχνική δ/νση της Μαέστρου Δήμητρας Ζησέκα ,διοργανώνουν την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών με τίτλο «Φωνές εν Χορώ» .

19-02-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ετήσιος χορός και κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου "The Art of BellyDance"

Ο Πολιτιστικός & Καλλιτεχνικός Σύλλογος Διεθνών Χορών και Μουσικής Ν. Ημαθίας "The Art of BellyDance" σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό και κοπή βασιλόπιτας, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 8μμ, στο Ξενοδοχείο Λοζίτσι.

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ετήσιος χορός Θρακιωτών Μελίκης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακιωτών Μελίκης «Το Κωστί» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00, στο Κτήμα Πολιτεία.

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Τσικνοπέμπτη με Τόνι Σφήνο στη Νάουσα

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας παρουσιάζει τον μοναδικό TONIS SFINOS και την πολυμελή μπάντα του (Tonis Sfinos & The Playmates) την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στην Πλατεία Καρατάσου της Νάουσας στην εναρκτήρια συναυλία των φετινών εκδηλώσεων «Νάουσα-Αποκριά 2019».

19-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του «Πυρσού» Νάουσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός» Νάουσας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του για την Αποκριά του 2019.

19-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παρουσίαση του βιβλίου της Ελισάβετ Τάρη «Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο» στην…

Η συγγραφέας Ελισάβετ Τάρη και οι Θεατρομπόμπιρες σας προσκαλούν στην πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου «Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο», το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ, στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

19-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ετήσιος χορός συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 9μμ, στο κέντρο Σείριος στο Μακροχώρι.

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ετήσιος χορός του ΜΑΣ Βέροιας «Η Καλλιθέα»

Ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, με ποντιακό, δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00, στο κέντρο Σείριος στο Μαρκοχώρι.

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Αποκριάτικο γλέντι του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης»

Το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή με τραγούδι, κρασί, μουσική και χορό, την Τσικνοπαρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 9μμ, στο εξοχικό κέντρο Γεράνια στον Άγιο Νικόλαο.

19-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» Πατρίδας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο κέντρο Σείριος στο Μακροχώρι.

19-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

«Βραδιά τραγουδιού» παρουσίασε το τμήμα μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

«Βραδιά τραγουδιού» παρουσίασε το τμήμα Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας της καθηγήτριας Μαριαλένας Παναγιωτοπούλου, την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

19-02-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κλειστά τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι της Ημαθίας κάθε Τρίτη

Από Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι την 1η Μαρτίου 2019 τα μουσεία, τα ανοιχτά για το κοινό μνημεία καθώς και οι αρχαιολογικοί χώροι αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας θα παραμένουν κλειστά κάθε Τρίτη αντί Δευτέρας.

18-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικη εκδήλωση θα διοργανώσει ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας σας προσκαλεί στην αποκριάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 7.00 μ.μ. στο κέντρο "Εληά" στη Βέροια. Την εκδήλωση θα πλαισιώνει ζωντανή μουσική.

18-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η παράσταση "Δάφνες και πικροδάφνες" από το ΚΘΒΕ παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Η επίκαιρη πολιτική κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Κουτσουρέλη, «Δάφνες και Πικροδάφνες» παρουσιάστηκε στην Βέροια, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

16-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Προβολή της ταινίας Black Panther στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Ο Φεβρουάριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας Αφροαμερικανικής Iστορίας και εορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Το μήνα αυτό γίνονται εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τα επιτεύγματα των Αφρο-Αμερικανών σε όλους τομείς της κοινωνίας, της επιστήμης...

15-02-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Παρουσίαση του βιβλίου της Σουζάνας Παντελιάδου "Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσλεξία" στην Βέροια

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία & Μαθησιακές Δυσκολίες, το 3ο ΠΕΚΕΣ (Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Σουζάνας Παντελιάδου: ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ -...

15-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

2η Γουρουνοχαρά στην Φυτειά

Ο Ε.Μ.Σ.Φ σας προσκαλεί στην 2η Γουρουνοχαρά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12.30μμ, στον Άγιο Αθανάσιο Φυτειάς.

15-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αποκριάτικος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας σας προσκαλεί στο Αποκριάτικο γλέντι του, που θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9.00μ.μ., στο κέντρο ''Ακρόπολη''. Μέλη της νεανικής χορευτικής ομάδας θα παρουσιάσουν το έθιμο '' Κορδελάτοι της...

15-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ποιες ταινίες προβάλει το Σταρ

Σε ισχύ μπήκε το νέο πρόγραμμα του κινηματογράφου Σταρ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15-02-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το πρόγραμμα του Κινηματογράφου Νάουσας

Μπήκε σε ισχύ το νέο πρόγραμμα του Κινηματογράφου Νάουσας. Αναλυτικά:

14-02-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

"Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο" στον χώρο τέχνης Κυριώτισσας Ουτοπία

Εκδήλωση με τίτλο "Αναζητώντας τον Χαμένο Χρόνο" διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών Κυριώτισσας.

14-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εκδήλωση για την "αρχαιολογία του έρωτα και της ψυχής" πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο…

Στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας για τον μήνα Φεβρουάριο, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Η αρχαιολογία του έρωτα και της ψυχής».

14-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βέροιας

Η Θρακική Εστία Βέροιας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο κτήμα Γκαντίδη. Πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακά όργανα.

14-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ο έρωτας περνάει από το… Μαύρο Πρόβατο!

Στις 14 Φεβρουαρίου το μενού στο Μαύρο Πρόβατο εμπνέεται από την γιορτή της αγάπης και εμπλουτίζεται με έξτρα πιάτα ειδικά για την ημέρα. Ταυτόχρονα με τα πιάτα που τόσο αγαπήσατε, απολαύστε ένα ρομαντικό ταξίδι γεύσεων και νιώστε πιο ερωτευμένοι από...

14-02-2019 ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

“O Βασιλιάς των Λιονταριών” στο κινηματοθέατρο Σταρ

Η παιδική παράσταση “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ” θα παρουσιαστεί στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου.

14-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Δήλωση αποχώρησης από το Νίκο Μαυροκεφαλίδη - Αντιπαράθεση για την πρόσληψη του καλλιτεχνικού…

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την τοπική πολιτική σκηνή έκανε γνωστή στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νίκος Μαυροκεφαλίδης. Στην δήλωσή του, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής τους. 

14-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Βέροιας πραγματοποίησε συναυλία το βράδυ της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Χώρου Τεχνών.

13-02-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Παρουσιάστηκε στη Νάουσα το μυθιστόρημα της Ευφροσύνης Πιτσαλίδου «Σιωπηλά Βήματα»

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων «ΕΡΙΑ» (Χρήστος Λαναράς) παρουσιάστηκε το μυθιστόρημα της Ευφροσύνης Πιτσαλίδου, με τίτλο «Σιωπηλά Βήματα», που έχει τιμηθεί με το 1ο βραβείο στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χρυσή Πένα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις...

13-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Βραδιά τραγουδιού στην Στέγη

Το τμήμα Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας ετοίμασε μια εξαιρετική «Βραδιά τραγουδιού» για την Δευτέρα 18/2/2019, ώρα 8 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

13-02-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου

"Σας προσκαλούμε στον Αποκριάτικο Χορό του Πολιτιστικού Τουριστικού Ομίλου Σελίου την Τσικνοπέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019, στο Κτήμα Γκαντίδη από τις 20:30, για να διασκεδάσουμε με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική απ' όλη την Ελλάδα με την ορχήστρα του Φώτη Καραβιώτη.

13-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας έκοψε τη πίτα του

Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας έκοψε τη πίτα του τη Δευτέρα 11-2-2019 στην αίθουσα χορού που βρίσκεται στη οδό Τραπεζούντος 31 στο Προμηθέα, όπου συνεχίζονται τα μαθήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών κάθε Δευτέρα (7-9 μμ, Τετάρτη (7-9 μμ) και Σάββατο (4-6...

13-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ετήσιος χορός του Ημαθίωνα

Τα μέλη του Δ.Σ., σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας "Ο Ημαθίων", που θα γίνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μούσες» στο Νησέλι, με ζωντανή μουσική και χορό.

13-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Τον Μάιο η 23η συνάντηση χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας θα διοργανώσει και φέτος την καθιερωμένη ετήσια Συνάντηση Χορωδιών στην Αλεξάνδρεια, το Σάββατο 11 Μαϊου 2019. Μπορούν να συμμετάσχουν κάθε είδους χορωδίες (παιδικές, νεανικές, μικτές κλπ), με ελεύθερο πρόγραμμα διάρκειας 20΄. Στην αίτηση συμμετοχής χρειάζονται:

12-02-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων μπαλέτου στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων στο τμήμα μπαλέτου, θα πραγματοποιήσει η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, με σκοπό την γνωριμία με το μάθημα. Το πρόγραμμα αναφέρεται σε παιδιά από 4 έως 7 ετών και έχει ως εξής:

12-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής στη Νάουσα

Tο πρωί της περασμένης Κυριακής, 10 του μηνός, η Λογοτεχνική Συντροφιά Νάουσας πραγματοποίησε την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Λοξές Ματιές» του Δημήτρη Τρωαδίτη, στον κατάμεστο όροφο του καφέ ΝΕΟΝ. Ο ποιητής εντυπωσιάστηκε από την προσέλευση του κόσμου, που όπως ομολόγησε...

12-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Ετήσιος χορός Νέων Νεοκάστρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9μμ, στον ετήσιο χορό του, στο κτήμα Πολιτεία στο Νεόκαστρο.

12-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Ετήσιος χορός Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων "Το Ρουμλούκι"

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων "Το Ρουμλούκι" σας προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20.30, στον ετήσιο χορό του, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

12-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Συλλυπητήριο του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Το ΔΣ του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, σε έκτακτη συνεδρίαση,για την απώλεια του επιτίμου προέδρου του συλλόγου κ.Πρόδρομου Τσαμπουλατίδη, αποφάσισε:

12-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Προβολή της ταινίας «Motherland» στο Prismatique Project

Η προβολή της ταινίας «Motherland» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 8μμ, στο Prismatique Project (Πιερίων 3, δίπλα στα Χρώματα Τσαμήτρος).

12-02-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Γέλιο προσέφερε η ποντιακή παράσταση "Ο γιατρόν έτον μαϊμού" στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η ποντιακή παράσταση "Ο γιατρόν έτον μαϊμού" στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών Βέροιας, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

11-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Επιτυχημένος ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί"

Άλλος ένας ετήσιος χορός αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ και οι εντυπώσεις που άφησε μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν...

11-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Η παιδική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» την Τρίτη στην Βέροια

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ θα παρουσιάσει στην Βέροια την παιδική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 5.30μ.μ και 7.30μ.μ.

11-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Stand Up Comedy Night με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη στην Βέροια

Stand Up Comedy Night με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21.00, στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας (Έλλης 8).

10-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Παρουσίαση του βιβλίου «98%» του Κώστα Γαλανούδη στην Βέροια

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» και το Παράρτημα Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ''98%'' του Βεροιώτη Κωνσταντίνου Γαλανούδη, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

10-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Η Ε.Μ.Ι.Π.Η. έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.), το απόγευμα της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Εταιρείας, στο Αρχοντικό Μπέκα στην περιοχή της Μπαρμπούτας.

10-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο «Προμηθέας» έκοψε την βασιλόπιτα (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Προμηθέας» Βέροιας, το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα του συλλόγου.

10-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Η Φωτογραφία στις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου - Προβολή ταινίας "Οι κυνηγοί"

Η Φωτογραφική Ομάδας Βέροιας σας προκαλεί στην προβολή και συζήτηση της ταινίας "Οι κυνηγοί", την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7:30μμ, στον χώρο της Φωτογραφικής Ομάδας, στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς.

09-02-2019 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Αποκριάτικη γιορτή διοργανώνει το Υφάδι Νάουσας

Το Υφάδι Νάουσας σας προσκαλεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6μμ, στην ταβέρνα Μπρούβαλη στον Άγιο Νικόλαο για να γιορτάσετε την υποδοχή της αποκριάς, με πολύ κέφι και χορό.

09-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

4η Συνάντηση Παιδικών - Νεανικών Χορωδιών στη Νάουσα

Στις 20 & 21 Απριλίου 2019 η Νάουσα υποδέχεται παιδικές και νεανικές χορωδίες από όλη την Ελλάδα, σε μια γιορτή τραγουδιού και μουσικής.

09-02-2019 ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η θεατρική παράσταση «ΔΑΝΑΗ» στην Νάουσα

Τη σπουδαία προσωπικότητα της Δανάης Στρατηγοπούλου, της δυναμικής γυναίκας που χάραξε την εποχή της, ως τραγουδίστρια, μουσικός, συγγραφέας, ποιήτρια, μεταφράστρια, δημοσιογράφος και αγωνίστρια για την ελευθερία του λαού μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του θεάτρου, σε...

09-02-2019 ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

Βέροια: Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή το νέο βιβλίο της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου «Ο…

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ 13", τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, στον χώρο...

09-02-2019 ΒΙΒΛΙΟ

ΒΙΒΛΙΟ

Οι Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας ανοίγουν το Τριώδιο

"Οι Φίλοι Καρναβαλιού Νάουσας σας προσκαλούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Στέκι Νεολαίας, να ανοίξουμε το Τριώδιο.

08-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Κοπή βασιλόπιτας στον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Όμιλο Ράχης

Το Δ.Σ του «Πολιτιστικού Φιλαθλητικού Ομίλου Ράχης» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:00 το απόγευμα στο κτίριο του Παλαιού Συνεταιρισμού Ράχης.

08-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ετήσιος χορός των Παιδιών της Άνοιξης

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ '' Τα Παιδιά της Άνοιξης '', έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί...

08-02-2019 ΧΟΡΟΣ

ΧΟΡΟΣ

Γενική συνέλευση στον Πυρσό Νάουσας

Ο Πυρσός Νάουσας καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 12.00 στην αίθουσα του συλλόγου για την έγκριση των απολογιστικών στοιχείων 2018 και προϋπολογισμού 2019.

08-02-2019 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Οι «Μικροί Μότσαρτ» στην Εστία Μουσών

  • Γράφτηκε από τον/την Αντώνη Χατζηκυριακίδη
  • Κατηγορία: Uncategorised
  • Εμφανίσεις: 352

Μικτή μαθητική συναυλία με τη συμμετοχή των μαθητών οργάνων των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συναυλιών "Κ. Μπασιακούλης" του Ωδείου.

Διαβάστε περισσότερα: Οι «Μικροί Μότσαρτ» στην Εστία Μουσών