tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και της ΑΝΗΜΑ Α.Ε. για την προμήθεια και τη λειτουργία Κινητής Βιβλιοθήκης

Την υλοποίηση ενός νέου έργου υπέγραψαν χθες ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος LEADER Νομού Ημαθίας κι εκπρόσωπος της ΑΝΗΜΑ Α.Ε., κος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Συγκεκριμένα η πράξη με τίτλο “Προώθηση αναγνωσιμότητας στο Δήμο Αλεξάνδρειας μέσω της προμήθειας και θέσης σε πλήρη λειτουργία Κινητής Βιβλιοθήκης” εντάχθηκε στο Υπομέτρο 19.2 του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (Leader) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 163.612,99 ευρώ με το ΦΠΑ και περιλαμβάνει την προμήθεια ενός φορτηγού – οχήματος ειδικού τύπου για χρήση από Κινητές βιβλιοθήκες, την προμήθεια βιβλίων προς δανεισμό στα μέλη και τέλος, τον απαιτούμενο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την εύρυθμη λειτουργία της και την εξυπηρέτηση του κοινού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69