tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του βιβλίου "Η Μεγάλη Επιστροφή" της Κατερίνας Παπαποστόλου στην Αλεξάνδρεια

Η Φιλοπρόοδος Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο του μέλους της, κ. Κατερίνας Παπαποστόλου που εντυπωσιάζει με τις 2 όψεις του και ενισχύει λόγω των εορτών την καμπάνια «ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ» και την Κιβωτο του Κόσμου.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ. στο Οlive Βistro Wine Bar στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Το ένα μέρος της τυπικής εισόδου θα δοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου γιατί τα παιδιά θέλουν αγάπη για να κάνουν όνειρα!
Ενισχύστε και απολαύστε ταυτόχρονα!

Είσοδος 5 ευρώ (υπέρ σκοπών της Φιλόπτωχου - το μενού δικό σας). Ενώ το βιβλίο θα πωλείται σε προνομιακή τιμή λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού της ημέρας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Δύο όψεις, ένα βιβλίο! Το κρατάς από τη μα πλευρά και ξεπηδούν μπροστά στα μάτια σου εικόνες γεμάτες χρώματα και μουσική! Κλείνεις τα μάτια και βαδίζεις ατάραχος μέσα στο Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων! Το κρατάς από την άλλη πλευρά και βυθίζεσαι στα συναισθήματα και στις εικόνες που γεννούν οι λέξεις! Ακούς τις μελωδικότερες μουσικές να ηχούν επαναστατικά μέσα σου. Διαβάζεις για την Μεγάλη Επιστροφή στο Παλάτι των Ονείρων! Δεν είναι όμως όλα στη ζωή όπως φαίνονται και τα παράξενο βιβλίο που στα χέρια σου τώρα κρατάς θα σε ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς, που δεν υπάρχουν όμως μόνο στα παραμύθια! Ενώ θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη, την κρίση και τη δημιουργική σου σκέψη.Λόγος και εικόνα ενώνονται με τέχνη για να φουντώσουν τη φαντασία σου και να μάθεις να ξαναπλάθεις την πραγματικότητα με σεβασμό στον συνάνθρωπό και στα απροστάτευτα ζώα. Να μάθεις να χτίζεις τον κόσμο ξανά όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι ΕΣΥ!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69