tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, εορτάζοντας τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ».

Μια παράσταση αναδρομής των σημαντικότερων στιγμών της σαραντάχρονης πολιτιστικής διαδρομής του συλλόγου.

Στη σκηνή του «ΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ» Δήμου Βέροιας, θα ξυπνήσουν μνήμες και θα ζωντανέψουν στιγμές πολιτιστικής δημιουργίας για όσους τα έζησαν και θα γνωρίσουν οι νεώτεροι.

Παίρνουν μέρος στην παράσταση όλα τα τμήματα του συλλόγου (χορωδία, τμήματα χορού), καθώς και παλαιοί χορευτές που προσέφεραν στο σύλλογο περισσότερο από 10 χρόνια περίπου,με σημαντικό έργο, μεγαλωμένοι με τις αξίες και το ήθος του ελληνικού πολιτισμού που τους προσέφερε αφειδώς ο σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας.

Η γιορτή, που δεν θα πρέπει να λείψει κανένας Μικρασιάτης, τιμώντας με την παρουσία του, όλους τους Έλληνες πρόσφυγες που ακούμπησαν τις μνήμες τους και την διατήρηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς στους πολιτιστικούς φορείς τους.

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στις 8:00μμ, στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Αριθμημένες προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του συλλόγου, Κεντρικής 183,τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη το πρωί από τις 10:00πμ-13:00μμ, και στα τηλέφωνα: 6974938713, 6977460574, 6944041040.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69