tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τιμήθηκε στη Νάουσα η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 24 Μαΐου, οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.

Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και ακολούθησε μνημόσυνο στη μνήμη των 353.000 νεκρών της Γενοκτονίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων. Στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Γενοκτονίας, στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, και ομιλία από την φοιτήτρια και υπεύθυνη του εργαστηρίου παράδοσης της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας κα. Δεμερτζίδου Μαρία. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος (εκπρόσωπος της Κυβέρνησης), οι βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Μπαρτζώκας (εκπρόσωπος της Βουλής), Τσαβδαρίδης και κα. Καρασαρλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Καρανικόλας, ο Στρατηγός της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Βέροιας κ. Γούναρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Κούγκας, ο Διοικητής της Β' Μοίρας Καταδρομών κ. Αναστασιάδης, ο εκπρόσωπος του ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ημαθίας κ. Κουβακάς, εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Σ. Ημαθίας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μουρτζίλας και Νεστορόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Καραγιαννίδης, Τριανταφύλλου, Τζουβάρας και κα. Μπαλτατζίδου, ο τέως Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, η πρόεδρος της ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας κα. Μπατσαρά, ο πρόεδρος Κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλής, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, οι πρώην πρόεδροι της Λέσχης κ.κ. Παπαδόπουλος, Ορδουλίδης και Τεληγιαννίδης Φίλης, εκπρόσωποι του Σωματείου «Παναγία Σουμελά», της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης, του Μ.Π.Σ. Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης», του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου, του Ομίλου «Η Αράπιτσα» και του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69