tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιχορηγήσεις για δράσεις σύγχρονου πολιτισμού σε Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας και Φιλαρμονική

Επιχορηγήσεις ύψους 1.336.116 ευρώ ανακοινώνονται σήμερα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, που απαντούν σε πέντε διαφορετικές προσκλήσεις ενδιαφέροντος, της 16ης Ιανουαρίου 2020, που απευθύνονταν σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με κοινωφελείς ή πολιτιστικούς σκοπούς για τη στήριξη και ανάδειξη δράσεων του σύγχρονου πολιτισμού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά τη διάρκεια του 2020. Οι προσκλήσεις δεν απευθύνονταν σε εποπτευόμενους και τακτικώς επιχορηγούμενους από το ΥΠΠΟΑ φορείς. Διευκρινίζεται επίσης, ότι οι προσκλήσεις δεν αφορούσαν αιτήματα επιχορήγησης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και υποδομών.

Μεταξύ των φορέων είναι:

Το σωματείο «ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ», επιχορηγείται με το ποσό των €6 .000,00 ευρώ και παραχωρείται η αιγίδα για την υλοποίηση της δράσης «ΑμεΑ και Ψηφιακός Κόσμος», που περιλαμβάνει σχεδίαση – υλοποίησης πολυμεσικής εφαρμογής που θα βασίζεται σε ιστορία που θα γραφτεί από μαθητές με αναπηρία (ΑμεΑ).

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Οικονομική ενίσχυση ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για Συναυλίες Φιλαρμονικής Εταιρίας Ναούσης Έτους 2020, με αρνητική εισήγηση για παραχώρηση αιγίδας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69