tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσική εφηβεία: Ο 12ος Πίθηκος έρχεται στην Βέροια

Ο 12ος Πίθηκος, ή ο "Άκης", για τους φίλους που τον ξέρουν καλύτερα, είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εκπροσώπους όχι μόνο της hip-hop μουσικής, αλλά και του hip-hop τρόπου ζωής γενικότερα, καθώς είναι MC, Producer, B-boy και Graffiti Writer.

Η βάση του είναι η Θεσσαλονίκη στην οποία και γεννήθηκε το 1984. Η πορεία του στην ελληνόφωνη hip-hop μουσική σκηνή εκτείνεται σε μία 15ετία, στην οποία έχει κυκλοφορήσει 6 προσωπικούς δίσκους και αρκετά singles, ενώ έχει συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς Έλληνες MC’s και Beatmakers στην διάρκεια αυτών των ετών.

Στις 12/12/12, ο 12ος Πίθηκος κυκλοφόρησε μέσω της Knockout Records τον 4ο δίσκο του με τίτλο "12". Μετά από 2 χρόνια αποχής από την δισκογραφία, τον Απρίλιο του 2014, επέστρεψε με τον 5ο δίσκο του, με τίτλο "Σήμερα", ενώ τον Οκτώβριο του 2016, ανεβάζει στο επίσημο κανάλι του YouΤube, το "Σκέψεις στο Τσιμέντο". Στις 13 Μαρτίου του 2018 κυκλοφόρησε και ο πιο πρόσφατος δίσκος του, με τίτλο "Αξιοπρέπεια", ενώ πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 1η Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το νέο single του με τίτλο “Για εμάς” που ήδη κοντεύει τα 700.000 views.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου , 9.00μ.μ Μπάσκετ Εληάς

Είσοδος ελεύθερη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69