Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με το συγγραφέα Φώτη Σιμόπουλο

Το συνταξιούχο εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Φώτη Σιμόπουλο, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επικείμενη βράβευσή του από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το θεατρικό έργο με τίτλο «Ο Αμίλητος – Αμείλικτος Καθρέφτης».

Ενόψει της βράβευσης του κ. Σιμόπουλου από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμαρχος παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Σοφιανίδη, συνεχάρη τον συγγραφέα για την εξαιρετική αυτή τιμή, χαρίζοντάς του παράλληλα ένα φωτογραφικό λεύκωμα της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε πως αυτή η διάκριση πέρα από προσωπική επιβράβευση αποτελεί επίσης μεγάλη τιμή και έμπνευση για τους δημότες της Βέροιας, ευχόμενος να ακολουθήσουν πολλές ακόμα αντίστοιχες διακρίσεις.

Από τη μεριά του, ο κ. Σιμόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το προσωπικό του ενδιαφέρον γύρω από το συγγραφικό του έργο ενώ τέλος του προσέφερε ένα αντίτυπο με προσωπική αφιέρωση από το τελευταίο λογοτεχνικό του έργο με τίτλο «Τζεμίλα Άγια».