Η συγγραφέας Ναντίνα Κυριαζή θα παρουσιάσει το βιβλίο της στην Βέροια

Η συγγραφέας Ναντίνα Κυριαζή θα παρουσιάσει το βιβλίο της "Τα πρέπει και τα θέλω στου σκιάχτρου το καπέλο" στην Βέροια, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών στις 15 Οκτωβρίου στις 12 η ώρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Τι γυρεύει ένα χαριτωμένο Σκιάχτρο σ’ ένα φιλόξενο Εκκοκκιστήριο... Ιδεών;
Μα φυσικά, έχει μια καλή... ιδέα: μια συνάντηση παιδιών, παιχνιδιών, ΠΡΕΠΕΙ και ΘΕΛΩ και μιας ιστορίας που εκτυλίσσεται σ’ έναν Αμπελώνα.
Οι εκδόσεις Διάπλους και η συγγραφέας Ναντίνα Κυριαζή με το βιβλίο της «Τα πρέπει και να θέλω στου Σκιάχτρου το καπέλο» θα είναι στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 12 η ώρα, να καλωσορίσουν, να παίξουν και να τραγουδήσουν με τα παιδιά.»

Να πλησιάζει κανείς τα αισθήματά του στην περιοχή της παιδικότητας, είναι ένα προνόμιο που επιτρέπει στους ανθρώπους να ενθουσιάζονται και να ανανεώνουν τον κόσμο τους. Σ’ αυτό το τραίνο της δημιουργίας, της φιλικής προς την παιδικότητα, είναι ανεβασμένη η Ναντίνα Κυριαζή που το οδηγεί σε μέρη όπου τα καλά και ευγενικά αισθήματα πρωταγωνιστούν και δίνουν μια γλυκιά και χαρούμενη αίσθηση σ’ όλους όσους συμμετέχουν σ’ αυτό το παιχνίδι της αορίστου ηλικίας.
Σ’ αυτή την αγκαλιά της τέχνης, οι μαμάδες μπορούν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους, καθώς η τέχνη μοιράζει απλόχερα τη δύναμη και τα αρώματα της αγάπης...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μικρό Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Ασχολήθηκε με το θέατρο και το τραγούδι και απέκτησε πτυχίο ελαφρού τραγουδιού από το Ορφείο Ωδείο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς για τη συγγραφή παραμυθιών (Π.Ε.Λ. Έπαινος για το παραμύθι Η Καθρεφτούπολη) και ποιημάτων, ενώ το Μάρτιο του 2013, 5 ποιήματά της δημοσιεύτηκαν στο λογοτεχνικό περιοδικό «Εντευκτήριον». Τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις Διάπλους» το παραμύθι της Τα «πρέπει» και τα «θέλω» στου σκιάχτρου το καπέλο» και τον Οκτώβριο του 2014 Η γελαστή Γέφυρα εμπλουτισμένα με αφήγηση, δραστηριότητες για παιδιά και τραγούδια σε στίχους δικούς της και μουσική του Γιώργου Καζαντζή, που ερμηνεύει ο Γιώργος Μπαγιώκης και η ίδια.