Το βιβλίο της Ελένης Σακελλαρίου – Παπαδέλη «Το πιροσκί» θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, η εφημερίδα Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ και το βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Σακελλαρίου – Παραδέλη “ΤΟ ΠΙΡΟΣΚΙ”, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8μμ, στον Πολυχώρο Ελιά.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αλέκος Χατζηκώστας, δημοσιογράφος - συγγραφέας. 

Θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο από την Έλενα Τσακαλίδου, ερασιτέχνη ηθοποιό της ομάδας "ΣΑΝΙΔΙ" του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.

Θα χαιρετίσει η συγγραφέας και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της για τους αναγνώστες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σε μια γειτονιά της Αθήνας...

Μια πριμαντόνα του παλιού λυρικού θεάτρου. Ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής. Μια οικονομική μετανάστρια. Και πολλοί άλλοι...

Οι ζωές τους μπλέκονται και οι χαρακτήρες φανερώνονται μέσα από καταστάσεις απίθανες και πιθανές, καλώντας τον αναγνώστη να βιώσει την αγωνία και την έκπληξη της δικής τους αλήθειας που υπερασπίζονται με πάθος.

Η συγγραφέας περιγράφει τη σκληρή ατμόσφαιρα της εποχής με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ευαισθησία που συγκινεί.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελένη Σακελλαρίου-Παραδέλη γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1950.

Είναι κόρη του Στάθη Σακελλάριου και της Ιωάννας Λάσκαρι. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1963. Αποφοίτησε το 1967 από τη σχολή Χιλλ. Σπούδασε φαρμακευτική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας και λειτούργησε φαρμακείο από το 1976 ως το 2011. Έχει τρεις κόρες και πέντε εγγονές. Είναι παντρεμένη είκοσι έξι χρόνια με τον Στράτο Παραδέλη και κατοικεί από το 1981 στη Βούλα Αττικής. Έχει γράψει αρκετά ποιήματα και διηγήματα. Το 2016 το ποίημά της «Περίπατος» απέσπασε έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Το μυθιστόρημα Το πιροσκί είναι το πρώτο έργο της που εκδίδεται.