Συμμετοχή σχολικών μαθητικών ταινιών στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, έχει εντάξει στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας (από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2015), ένα νέο τμήμα Σχολικών Μαθητικών Ταινιών, που φιλοξενεί ταινίες μικρού μήκους των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων Ημαθίας.

Η προβολή των μαθητικών ταινιών, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στις 6:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση παιδικής θεατρικής παράστασης καθώς και προβολές παιδικών ταινιών 3D για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.

Η συμμετοχή των μαθητών στις σχετικές δράσεις γίνεται με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του φεστιβάλ και το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που αφορούν τους μαθητές περιέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12ου NIFF.

Για τη συμμετοχή των σχολικών μονάδων στις δραστηριότητες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας, στα τηλέφωνα 2332024617, 6980427408.