"Σνούπι", "Τζέιμς Μποντ" και "Νιότη" στα Σταρ

star yeath

Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ – ΠΙΝΑΤΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) THE PEANUTS MOVIE

Ώρες προβολών: 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Οι «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους! Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου – και άριστος πιλότος – ξεκινά μία απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει του αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρώνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά την δική του επική αναζήτηση. Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σουλτζ και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν Πίνατς: Η ταινία» θα μας αποδείξει ότι κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει!

Trailer: https://youtu.be/waTr6_9HbU0 

SPECTRE ( James Bond – 007 )

Ηθοποιοί: ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ, ΣΑΜ ΜΕΝΤΕΣ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΡΑΛΦ ΦΙΝΣ, ΓΙΕΣΠΕΡ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΚΟΤ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΖ, ΛΙΑ ΣΕΪΝΤΟΥ
Ώρες προβολών: 19.00 και 21.45

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τον Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) σε μια εγκληματική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού, και τελικά στη Ρώμη όπου συναντά την Λουτσία Σκιάρα (Μόνικα Μπελούτσι), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο Μποντ διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως SPECTRE. Εν τω μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, o Μαξ Ντένμπιχ (Άντριου Σκοτ), ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί τις ενέργειες του Μποντ και τις ικανότητες της MI6, με επικεφαλής τον Μ (Ραφ Φινς). Ο Μποντ στρατολογεί συγκαλυμμένα την Μανιπένη (Ναόμι Χάρις) και τον Q (Μπεν Γουισό) για να τον βοηθήσουν να αναζητήσει την Μάντελειν Σγουάν (Λία Σεϊντού), την κόρη του παλιού εχθρού του K. Γουάιτ ( Γιέσπερ Κρίστενσεν), ο οποίος μπορεί να κρατά το κλειδί για να ξετυλίξει τον ιστό της SPECTRE. Ως κόρη δολοφόνου η Μάντελειν καταλαβαίνει τον Μποντ με έναν τρόπο που οι άλλοι δεν μπορούν. Όσο ο Bond επιχειρεί στην καρδιά της Spectre, μαθαίνει για μια ανατριχιαστική σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που αναζητά, τον οποίο υποδύεται ο Κρίστοφ Βαλτζ.

Ο Σαμ Μέντες επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το SPECTRE, με τον Daniel Craig να αναλαμβάνει τον ρόλο του 007 για τέταρτη φορά.

Trailer: https://youtu.be/_p71Lo5_Lb0 

Youth – Νιότη

Ώρες προβολών: 21.15

*** Ένα αριστούργημα του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου ***
*** Υποψήφιο για OSCAR, Χρυσές σφαίρες και βραβεύσεις από τα διεθνή φεστιβάλ. ***

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Ηθοποιοί: Μάικ Κέιν, Χαρβεϊ Καϊτέλ, Ρέιτσελ Βάις, Πολ Ντέινο, Τζέιν Φόντα.

Γιατί στην ζωή μένουν μόνο τα συναισθήματα.

Δύο χρόνια μετά την βραβευμένη με Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας «Τέλεια Ομορφιά» -που προβλήθηκε στις 19ες Νύχτες Πρεμιέρας-, ο Πάολο Σορεντίνο επιστρέφει με την Νιότη, έτοιμος να σαρώσει και τα φετινά OSCAR.
Περίληψη: Ο Φρεντ και ο Μικ, δύο φίλοι που πλησιάζουν τα ογδόντα, είναι σε διακοπές σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στους πρόποδες των Άλπεων. Οι δύο φίλοι κοιτούν με περιέργεια και τρυφερότητα τις μπερδεμένες ζωές των παιδιών τους, τα κραυγαλέα νιάτα των σεναριογράφων που δουλεύουν με τον Μικ, και τους άλλους ενοίκους του ξενοδοχείου. Αντίθετα με εκείνους, κανείς δεν μοιάζει να ανησυχεί για τον χρόνο που περνά.
Πληροφοριες

Trailer: https://youtu.be/j6V9ShxiOaY 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA