"Ηρακλής" και "3 μέρες διορία" στο ΣΤΑΡ

Αιθ 1 : Ηρακλής 3D (ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ)

Ώρες προβολών: 19.30 και 21.45

Συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία για 3η και τελευταία εβδομάδα. To BlockBuster του καλοκαιριού.

Ο «Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι» βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel , και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, θα δούμε τα εξής: Η ιστορία ξεκινά μετά την πραγματοποίηση των 12 Αθλων από τον Ηρακλή. Στοιχειωμένος από μια αμαρτία του παρελθόντος, ο ήρωας γίνεται μισθοφόρος. Μαζί με πέντε πιστούς συντρόφους, ταξιδεύει στην Αρχαία Ελλάδα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Ο τεραστίων (τρις)διαστάσεων ήρωάς μας προσλαμβάνεται από τον βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσει τον στρατό τους και να τον μεταμορφώσει σε μηχανή πολέμου, σε μια επική μάχη γεμάτη αίμα, φόνους, προδοσία και θυσίες.

Θερινή αίθουσα : 3 Μέρες Διορία (Κέβιν Κόστνερ)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ο μυστικός πράκτορας Ίθαν Ρένερ (Κέβιν Κόστνερ) ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την - εδώ και χρόνια - αποξενωμένη κόρη του (Χέιλι Στάινφιλντ), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει.

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στην αιθ:2)

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στη σελίδα στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:
14/8 Μία Γαλλίδα στο Μανχάταν
21/8 Sex tape (Κάμερον Ντιάζ)
28/8 Planes 2 3D
4/9 Guardians of the Galaxy 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA