"Ιπτάμενοι πυροσβέστες", "Φύλακες του Γαλαξία" και "Λούσι" στο Σταρ

star lucy

Αιθ1: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές Μόνο Σαββατοκύριακο στις 18:00 μμ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

 Αιθ1 : LUCY

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί το 10% του εγκεφάλου του
Εκείνη θα αγγίξει το 100%

Ηθοποιοί: ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έχοντας δημιουργήσει μοναδικούς χαρακτήρες - icons όπως η "ΝΙΚΙΤΑ" και με ταινίες όπως οι "LEON" και "ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ", ο σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν έρχεται αυτή τη φορά να χρίσει πρωταγωνίστριά του σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια μια νεαρή φοιτήτρια, τη Λούσι, που ζει ανέμελα στο Τόκιο, την οποία ο φίλος της εξαπατά προκειμένου να παραδώσει μια βαλίτσα σε έναν κινέζο μαφιόζο.

Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Λούσι βρίσκεται όμηρος των Κινέζων και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της, με σκοπό την παράνομη εισαγωγή της, με αυτόν τον τρόπο, σε διάφορες χώρες.

Όταν το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της, η Λούσι αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα. Ξαφνικά μπορεί να ακούει και να αισθάνεται τα πάντα (χώρο, αέρα, δονήσεις, ανθρώπους, βαρύτητα...) ενώ αποκτά τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις και την ικανότητα να ελέγχει την ύλη.

Στη σκηνοθετική αυθεντία του Λικ Μπεσόν προστίθεται η σέξι «Μαύρη Χήρα» Σκάρλετ Γιοχάνσον σε ρόλο «ερασιτέχνη» εμπόρου ναρκωτικών που θα χρησιμοποιήσει όλη την απέραντη γνώση που αποκτά προκειμένου να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση, αλλά και να συμβάλλει στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων του ανθρώπινου μυαλού όταν εκείνο σταδιακά αρχίζει και γιγαντώνεται, έχοντας και τον Μόργκαν Φρίμαν συνοδοιπόρο της. Ένα κινηματογραφικό στοίχημα που αναμφίβολα θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
TRIVIA
-Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στην Ταϊβάν, το Παρίσι και σε στούντιο στο Παρίσι (Cine du Cinema), ενώ τα ειδικά εφέ δημιουργήθηκαν από ένα από τα καλύτερα στούντιο στο Σαν Φρανσίσκο (Presidio of San Francisco).

-Καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων ο σκηνοθέτης ήταν είτε με την κάμερα στο χέρι ο ίδιος είτε πολύ κοντά στους ηθοποιούς για να τους εμψυχώνει και να βγάζουν το κάτι παραπάνω που πάντα θέλει.

Trailer: http://youtu.be/8YbY_6FLtHs 

Αιθ1: ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3D (GUARDIANS OF THE GALAXY 3D)

Προβολές Μόνο Πέμπτη – Παρασκευή – Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη στις 18:00 μμ

Είναι η #1 ταινία για το 2014 στο US. Βοx Office!

Με 94 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις το «Guardians of the Galaxy» βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού box-office, κάνοντας το καλύτερο ντεμπούτο για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο όλων των εποχών και το τρίτο καλύτερο άνοιγμα της χρονιάς.
H πιο ενδιαφέρουσα στατιστική παρατήρηση γύρω από μεγάλο άνοιγμα της ταινίας είναι πως το 44% των θεατών ήταν γυναίκες, το μεγαλύτερο για ταινία της Marvel που μέχρι σήμερα μετρούσε ως ρεκόρ το 40% των θεατών που ήταν γυναίκες για το «Avengers».

«Το να έχεις μια υπέροχη ταινία που να είναι πρωτότυπη είναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας. Αυτή η ταινία και η υποδοχή της στον κόσμο αποδεικνύει πως η Marvel μπορεί να είναι πρωτοπόρα», δήλωσε ο υπεύθυνος διανομής της Disney Ντέιβ Χόλις.

Το «Guardians of the Galaxy» κόστισε 170 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να υπολογίζει κανείς τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τη διαφημιστική του καμπάνια και η επιτυχία του στο box-office μπορεί να αναπτέρωσε το ηθικό της βιομηχανίας.

Πρωταγωνιστούν: ΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΙ ΚΟΥΠΕΡ, ΓΚΛΕΝ ΚΛΟΟΥΖ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ.

Από την πρώτη, αληθινά συγκινητική, τρυφερή και σχεδόν απροσδόκητα ενήλικη σκηνή του φιλμ, μέχρι την τελευταία, ξεδιάντροπα σαχλή, μα τόσο, τόσο αστεία σεκάνς, το «Guardians of the Galaxy» δεν σταματά να σε διασκεδάζει και να σε εκπλήσσει. Αυτό ακριβώς στο οποίο ελπίζεις από μια «καλοκαιρινή» «popcorn» ταινία

Μια καλοκαιρινή περιπέτεια που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας κινηματογραφικής σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απολαμβάνοντας το μεγάλο cast από την αφρόκρεμα του κινηματογράφου, και ταξιδεύοντας σε sci-fi τοπία με συνοδηγό την υπέρτατη περιπέτεια.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Προσεχώς:
18/9 Into the Storm 3D
25/9 Χελωνονιτζάκια 3D

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA