"Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται", 'Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς", "Ο Κούμπο και οι δυο χορδές" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από  την Πέμπτη 17/11/16 - έως την Τετάρτη 23/11/16. Αναλυτικά:

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ - FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM
Ώρες προβολών: 19.00 σε 2D (Παρασκ-Σάββ-Κυριακ σε 3D) και 21.30 σε 2D

Η ολοκαίνουργια περιπέτεια «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» διαδραματίζεται στον διάσημο κόσμο των µάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μέσα από τη σειρά των best seller βιβλίων της, Χάρι Πότερ, τα οποία μεταφέρθηκαν µε μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο κερδοφόρα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών. Το πεδίο δράσης μεταφέρεται αυτή την φορά στην Νέα Υόρκη όπου ο μάγο-ζωολόγος Νιουτ Σκαµάντερ έχει καταφύγει για να αναζητήσει και να καταγράψει νέα μαγικά πλάσματα.

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» («Fantastic Beasts and Where to Find Them») θα μας γνωρίσει μια νέα εποχή του Κόσμου των Μάγων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, δεκαετίες πριν τις ταινίες Χάρι Πότερ, και σχεδόν μισό κόσμο μακριά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything», «The Danish Girl») πρωταγωνιστεί ως ο Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ, ενώ στην σκηνοθεσία συναντούμε και πάλι τον Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών «Χάρι Πότερ».

Η ταινία αποτελεί το σεναριακό ντεμπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον κινηματογράφο, της οποίας τα πολυαγαπημένα βιβλία «Χάρι Πότερ» μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία του σινεμά. Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται», γραμμένο από τον χαρακτήρα της, Νιουτ Σκαμάντερ.

Την σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο βετεράνος του franchise, Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων Χάρι Πότερ. Η μουσική είναι του οκτώ φορές υποψήφιου για Όσκαρ, Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ («Defiance», «Michael Clayton», ταινίες «The Hunger Games»).

Επίσημο site: http://www.fantasticbeasts.com/
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=D6Wi3P2cNTY

The Light Between Oceans - Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς
(συνεχίζει για 2η εβδομάδα η ταινία που συγκίνησε όσο καμία άλλη)
Ώρες προβολών: 21.15

“Δες ποιότητα”
Ευρωπαϊκές ποιοτικές Ταινίες, βραβευμένες σε διάφορα Φεστιβάλ,
στην Αιθ2 με γενική είσοδο μόνο 6€

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, Ρέιτσελ Βάις
Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σίανφρανς

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς αποκαλύπτεται με μικρές εκρήξεις (μελοδραματικής) ομορφιάς.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του συγκλονιστικού ομώνυμου μπεστ σέλερ μυθιστορήματος του M.L. Stedman…

Το ζευγάρι και στη ζωή Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ υπόσχονται το πιο δυνατό tearjerker της χρονιάς.
Κλάψτε υπεύθυνα.

H πρεμιέρα του «The Light Between Oceans» στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο μιας και επισημοποιήθηκε η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού (και στη ζωή) Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ στο κόκκινο χαλί της Μόστρας. Με την υπογραφή του Ντέρεκ Σιαφράνς, το φιλμ που βασίζεται στο best-seller της Αυστραλέζας Μ. Λ. Στέντμαν που έχει ήδη ραγίσει καρδιές, έρχεται για να δώσει την τελική ετυμηγορία πεισματικά ανυποχώρητο σε ένα πληθωρικό σινεμά συναισθημάτων.

To «The Light Between Oceans» αφηγείται την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, του Τομ και της Ιζαμπελ Σέρμπορν, που λειτουργούν τον φάρο σ' ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο μ' ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα, όταν στην παραλία ξεβράζεται μια βάρκα μ' έναν νεκρό άντρα κι ένα βρέφος δύο μηνών. Ο Τομ κι η Ιζαμπελ αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί σα να ήταν δικό τους, όμως σύντομα η βιολογική μητέρα του παιδιού θα κάνει την εμφάνισή της.

Βραβεία:

♦♦♦ Χρυσός Λέων ♦♦♦
Το Χρυσός Λέοντας είναι το υψηλότερο βραβείο που δίνεται σε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας
♦♦♦ Ειδικό Βραβείο επιτροπής του Φεστιβάλ της Βενετίας ♦♦♦
♦♦♦ Βραβείο Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι Καλύτερου νεαρού ηθοποιού ♦♦♦
♦♦♦ Κύπελλο Βόλπι Καλύτερης ηθοποιού ♦♦♦
♦♦♦ Κύπελλο Βόλπι Καλύτερου ηθοποιού ♦♦♦
♦♦♦ Βραβείο Φεστιβάλ της Βενετίας Καλύτερου σεναρίου ♦♦♦
♦♦♦ Αργυρός Λέων Καλύτερου σκηνοθέτη ♦♦♦

Trailer: https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=T4ly1sjZoQQ

O ΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΟΡΔΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.) - KUBO AND THE TWO STRINGS (ΜΕΤΑΓΛ στα Ελληνικά)

Ώρες προβολών: 18.15
Προβολές μόνο Πέμπτη 17/11 – Παρασκευή 18/11 – Σάββατο 19/11 – Κυριακή 20/11

Σκηνοθεσία: ΤΡΑΒΙΣ ΝΑΙΤ

Σενάριο: ΜΑΡΚ ΧΕΪΜΣ & ΚΡΙΣ ΜΠΑΤΛΕΡ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Τράβις Ναιτ, έχει ως ήρωά της ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, τον Κούμπο, που περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, αφηγούμενος φανταστικές ιστορίες στους ανθρώπους της παραθαλάσσιας πόλης του, μέχρι τη στιγμή που άθελά του θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα. Όταν η μητέρα του πεθαίνει, προσπαθώντας να τον σώσει, ο Κούμπο θα κληθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με μια μαϊμού κι ένα σκαθάρι και να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό να λύσει το μυστήριο του έκπτωτου πατέρα του, του καλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Με την βοήθεια του μαγικού μουσικού οργάνου του, ο Κούμπο θα πρέπει να παλέψει με θεούς και τέρατα για να βρει τη μυθική πανοπλία του πατέρα του που θα τον κάνει αήττητο κι έτσι να ξεκλειδώσει το μυστικό της κληρονομιάς του και να ξαναβρεί την οικογένεια του.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tv1O8bA4zKE


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria