"Ξόρκισε το κακό", "The Equalizer", "Barbie" στο Σταρ

star equalizer

Αιθ1 : ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ - DELIVER US FROM EVIL

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΕΡΙΚ ΜΠΑΝΑ, ΕΝΤΓΚΑΡ ΡΑΜΙΡΕΖ, ΟΛΙΒΙΑ ΜΟΥΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ραλφ Σάρτσι (Έρικ Μπάνα), έχοντας προσωπικούς δαίμονες που τον ταλαιπωρούν, διενεργεί έρευνες για μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα. Στην πορεία ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ανορθόδοξο ιερέα που ειδικεύεται στους εξορκισμούς (Έντγκαρ Ραμίρεζ) και μαζί προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί την πόλη της Νέας Υόρκης.

TRIVIA

-Η ταινία είναι πολύ "βροχερή". Αυτό οφείλεται στην ομάδα των ειδικών εφέ της παραγωγής, αλλά κυρίως στη μητέρα φύση, αφού ο Ιούνιος του 2013 που έγινε μέρος των γυρισμάτων, ήταν από τους πιο βροχερούς μήνες στην ιστορία της Νέας Υόρκης σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία.

-Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στο Μπρονξ, στα μέρη δηλ. που έκανε περιπολίες ο πραγματικός Ralph Sarchie.

-Κάποια γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Ζωολογικό κήπο του Μπρονξ που θεωρείται ο πιο παλιός και μεγαλύτερος της Αμερικής.

-Ο γεννημένος στην Αυστραλία Eric Bana παραδέχεται ότι τα γυρίσματα στο Bronx τον βοήθησαν πολύ να βελτιώσει τη νεοϋρκέζικη προφορά του.Οι πρώτες σκηνές της ταινίας που αφορούσαν στον πόλεμο στο Ιράκ, γυρίστηκαν στο Αμπού Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

-Η ομάδα του μακιγιάζ και των προσθετικών έριξε πολλή δουλειά και είχε να κάνει μεγάλη προετοιμασία, αφού κάποιοι χαρακτήρες ήταν πολύ απαιτητικοί και τρομακτικοί.

-Ο Έρικ Μπάνα παραδέχεται ότι εκτέθηκε σε τόσο μεγάλο υλικό από ταινίες για εξορκισμούς και μαρτυρίες που υπέφερε από αϋπνίες για αρκετές εβδομάδες μετά το τέλος των γυρισμάτων.

 

Αιθ2: THE EQUALIZER

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΝΤΕΝΖΕΛ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΚΛΟΪ-ΓΚΡΕΪΣ ΜΟΡΕΤΖ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΛΕΟ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Ρόμπερτ ΜακΚάλ (Ντένζελ Ουάσινγκτον) βάζει τα δυνατά του, για να καταφέρει να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο, ζοφερό παρελθόν.

Όταν, όμως, ο ΜακΚάλ γνωρίζει την Τέρι (Κλόι-Γκρέις Μορέτζ), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις εγκαταλείπει την ήσυχη και αποστασιοποιημένη ζωούλα του και αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που κακοποιούν και εκμεταλλεύονται τους αδύναμους. Η άρτια εκπαίδευση που έχει λάβει θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει.

Όταν κάποιος έχει ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν έχει που να στραφεί, ο ΜακΚάλ θα σταθεί στο πλευρό του. Γιατί, απλώς, είναι ο Equalizer, αυτός που επαναφέρει τα πράγματα στη φυσική τους θέση.

EXTRA: Tο THE EQUALIZER είναι μια ανθρωποκεντρική ταινία δράσης με αγωνιώδη πλοκή και δυνατές ερμηνείες. Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά (Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΠΕΣΕ) συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, μετά την ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ η οποία μάλιστα εξασφάλισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στον διάσημο ηθοποιό το 2002. Το καστ συμπληρώνει η ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ Κλόι-Γκρέις Μορέτζ (HUGO, KICK-ASS) μαζί με την ξεχωριστή Μελίσα Λέο (Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το THE FIGHTER).

 

Αιθ1: BARBIE ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18:00 μμ

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:
Μικρός Νικόλας
Dracula
Sin city
Annabelle
Boxtrol
The judge
Στα καλά καθούμενα (Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη)
Interstellar
Big hero
Από έρωτα (Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)
Fury
Ηλίθιος και Πανελήθιος
Hobbit, the battle of the five armies

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA