Logo

Τι θα προβληθεί στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 16/2/17 έως την Τετάρτη 22/2/17. Αναλυτικά:

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ – FIFTY SHADES DARKER

Πόσο πιο σκοτεινές μπορούν να γίνουν οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»;
Πολύ περισσότερο, από ότι φαντάζεστε
Ώρες προβολών: 19.00 και 21.45

Το «Fifty Shades Darker» παραμένει πολλά υποσχόμενο για τους φανς του είδους

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΦΟΛΕΙ
Σενάριο: ΝΪΑΛ ΛΕΟΝΑΡΝΤ & Ε.Λ. ΤΖΕΪΜΣ
Ηθοποιοί: ΜΑΞ ΜΑΡΤΙΝΙ, ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΙΜ ΜΠΕΪΣΙΝΤΖΕΡ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΡΙΤΑ ΟΡΑ, ΜΑΡΣΑ ΓΚΕΪ-ΧΑΡΝΤΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες... Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»

Επίσημο site : http://www.fiftyshadesmovie.com/
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LGeyb_53F90

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO BATMAN (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.00

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΜΑΚΚΕΪ
Σενάριο: ΣΕΘ ΓΚΡΑΧΑΜ ΣΜΙΘ & ΚΡΙΣ ΜΑΚΚΕΝΑ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως... ίσως έτσι... να καταφέρει να χαλαρώσει.

Επίσημο site: http://www.legobatman.com/

RINGS: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 3

Το απόλυτο ΘΡΙΛΕΡ
Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00

Σκηνοθεσία: Φ. ΧΑΒΙΕ ΓΚΙΟΥΤΕΡΕΖ
Σενάριο: ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΕΣΤΕΣ & ΑΚΙΒΑ ΓΚΟΛΝΤΣΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, ΤΖΟΝΙ ΓΚΑΛΕΚΙ, ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΑΝΝΑ ΙΝΓΚΡΙΝΤ ΛΟΥΤΖ, ΑΛΕΞ ΡΟΟΥ, ΜΠΟΝΙ ΜΟΡΓΚΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.

Επίσημο site: http://ringsmovie.tumblr.com/

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb