Τέσσερις ταινίες στο Σταρ

Γνωστοποιήθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 23/2/17 έως την Τετάρτη 1/3/17. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ – SPLIT

"Διχασμένος": Η ταινία του Μ. ΝΑΪΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ που αποθεώνει ο ξένος τύπος!
Ώρες προβολών: 19.45 και 22.00

Σκηνοθεσία: Μ. ΝΑΪΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Σενάριο: M. ΝΑΪΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΚΑΒΟΙ, ΑΝΙΑ ΤΕΪΛΟΡ-ΤΖΟΙ, ΜΠΕΤΙ ΜΠΑΚΛΕΪ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Τζέιμς Μακ Αβόι στο ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.
Extra:
Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν επιστρέφει στον παλιό, καλό του εαυτό (Η Έκτη Αίσθηση, Άφθαρτος) με ένα θρίλερ για γερά νεύρα που η εφημερίδα The Guardian ήδη χαρακτήρισε ως «υποδειγματική μίξη Χίτσκοκ και τρόμου».

Επίσημο site: http://www.splitmovie.com/

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ – FIFTY SHADES DARKER

Πόσο πιο σκοτεινές μπορούν να γίνουν οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»;
Πολύ περισσότερο, από ότι φαντάζεστε

Το «Fifty Shades Darker» παραμένει πολλά υποσχόμενο για τους φανς του είδους
Ώρες προβολών: 19.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΦΟΛΕΙ
Σενάριο: ΝΪΑΛ ΛΕΟΝΑΡΝΤ & Ε.Λ. ΤΖΕΪΜΣ
Ηθοποιοί: ΜΑΞ ΜΑΡΤΙΝΙ, ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΚΙΜ ΜΠΕΪΣΙΝΤΖΕΡ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΡΙΤΑ ΟΡΑ, ΜΑΡΣΑ ΓΚΕΪ-ΧΑΡΝΤΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες... Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»

Επίσημο site : http://www.fiftyshadesmovie.com/ 
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LGeyb_53F90 

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO BATMAN (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΜΑΚΚΕΪ
Σενάριο: ΣΕΘ ΓΚΡΑΧΑΜ ΣΜΙΘ & ΚΡΙΣ ΜΑΚΚΕΝΑ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΛΙΧΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως... ίσως έτσι... να καταφέρει να χαλαρώσει.

Επίσημο site: http://www.legobatman.com/ 

ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

Πόσο καλά ξέρεις τους φίλους σου?
Μην βιαστείς να απαντήσεις..

( Νο1 Ελληνική κωμωδία 2016 – 2017 στο Ελληνικό Box Office )
Ώρες προβολών: 22.00

Σκηνοθεσία: ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

Σενάριο: ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

Ηθοποιοί: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ, ΑΛΚΙΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους...Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) συνθέτουν το all star cast.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ObJ92MgbizU 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria