"Ciao Amore... Dalida" και "Φύλακες του Γαλαξία 2" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 4/5/17 έως την Τετάρτη 10/5/17. Αναλυτικά:

Ciao Amore... Dalida

Ώρες προβολών: καθημερινά στις 19.15 και 21.30 (εκτός Κυριακή 7 Μαΐου )

Το «Ciao amore...Dalida» αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του 18ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου. Πρόκειται για τη βιογραφία της δημοφιλούς τραγουδίστριας η οποία με μια καριέρα που άγγιξε τα 30 χρόνια, άφησε το στίγμα της τόσο στον Ευρωπαϊκό όσο και στον Αμερικάνικο χώρο.

H γεμάτο πάθος, μουσική και μελόδραμα ζωή της Δαλιδά στην κινηματογραφική βιογραφία που συγκινεί.

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λίζα Αζουέλος με τους: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ζαν Πολ Ρουβ, Σβέβα Αλβίτι, Αλεσάντρο Μπόργκι
Η περιπετειώδης διαδρομή της Γιολάντα Κριστίνα Τζιλιότι μέχρι την παγκόσμια καταξίωσή της ως ντίβα της ποπ Δαλιδά, τις διαδοχικές ατυχίες της προσωπικής της ζωής και τελικά την αυτοκτονία της σε ηλικία 44 ετών.

H 32χρονη Sveva Alviti που υποδύεται την Dalida είναι ίδια η θρυλική τραγουδίστρια αιγυπτιακής καταγωγής που έγινε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πρόσωπα της δεκαετίας του '70 και έδωσε πρόωρο τέλος στη ζωή της το 1987. Ψηλή, εξωτικά όμορφη, αισθησιακά androgyne... -

Από τη γέννησή της στο Κάιρο το 1933 ως την πρώτη συναυλία της στο θέατρο Olympia στο Παρίσι το 1956, από το γάμο της με τον Λουσιέν Μορίς μέχρι το απόγειο της ντίσκο σκηνής, από το αποκαλυπτικό της ταξίδι στην Ινδία μέχρι τη διεθνή επιτυχία του «Gigi L’ Amoroso». Παρά τον τραγικό της θάνατο, το αστέρι και το απίστευτο ταλέντο της Δαλιδά, της μεγάλης ντίβας της ευρωπαϊκής μουσικής, συνεχίζει να λάμπει μέχρι και σήμερα. Η ομώνυμη ταινία που εξιστορεί την ταραχώδη ζωή της, είναι ένα συγκινητικό, τραγικό πορτρέτο μιας συναισθηματικά περίπλοκης κι αντισυμβατικής γυναίκας που έζησε σε μια συμβατική εποχή, μιας γυναίκας που γεννήθηκε για να γίνει σταρ.
Αν το κλειδί της επιτυχίας για μια καλή κινηματογραφική βιογραφία είναι ο ηθοποιός να μοιάζει στο πραγματικό πρόσωπο που υποδύεται, η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της Dalida μοιάζει να είναι ένας θρίαμβος.

Η Νταλιντά δεν (θα έπρεπε να) χρειάζεται συστάσεις. Eνας από τους μεγαλύτερους μύθους του γαλλικού τραγουδιού που μεσουράνησε για πάνω από τρεις δεκαετίες με αλλεπάλληλες και διαχρονικές επιτυχίες σε δέκα (!) διαφορετικές γλώσσες, η γεννημένη στην Αίγυπτο το 1933 ιταλικής καταγωγής Γιολάντα Τζιλιότι (το πραγματικό της όνομα) ξεκίνησε την καριέρα της το 1956 στο Παρίσι και κατέκτησε σταδιακά ολόκληρο τον κόσμο, με πάνω από 170 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, μέχρι την τραγική της αυτοκτονία το 1987 σε ηλικία μόλις 54 χρονών.

Η εξαιρετική ομορφιά της, το μεσογειακό της ταμπεραμέντο, ο απαράμιλλός μαγνητισμός της επί σκηνής και οι παθιασμένες ερμηνείες της εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να γοητεύουν, ενώ παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά gay icons τόσο λόγω των τολμηρών (για να το θέσουμε διακριτικά) στυλιστικών της επιλογών, όσο και λόγω την έντονης δραματικότητας που εξέπεμπε στις δημόσιες εμφανίσεις της. Κι αν όλα αυτά δεν έφταναν για να την εκτοξέυσουν στη σφαίρα του μύθου, η θυελλώδης προσωπική της ζωή που σημαδεύτηκε και συνοδεύτηκε από παθιασμένους έρωτες (κατά τις φήμες μέχρι και με τον Φρανσουά Μιτεράν), αυτοκτονίες και χωρισμούς κι από έναν διακαή κι ανολοκλήρωτο πόθο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και να ζήσει μια ευτυχισμένη και «κανονική» ζωή, ολοκλήρωσε το παζλ αυτής της τόσο αντιφατικής και συνάμα γοητευτικής προσωπικότητας, καθιστώντας την αιώνια.

Αν, όμως, μας έμαθε κάτι η Νταλιντά μέσα από τη ζωή και την τέχνη της είναι ότι και τα λάθη έχουν ενίοτε την αξία τους. Αρκεί να ξέρεις να τινάζεις το μαλλί την κατάλληλη στιγμή.

Παραγωγή: Ζουλιέν Μαντόν, Λίζα Αζουέλος, Ζερόμ Σεντού
Σκηνοθεσία: Λίζα Αζουέλος
Σενάριο: Λίζα Αζουέλος, Ορλάντο
Φωτογραφία: Αντουάν Σανιέ
Μοντάζ: Τομά Φερναντέζ
Μουσική: Ζαν Τρελού, Ζακό Ζιλίστρα
Πρωταγωνιστούν: Σβέβα Αλβιτί, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ζαν - Πολ Ρουβέ, Νικολά Ντουβοσέλ

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tem4tkfvi8A 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 2 GUARDIANS OF THE GALAXY 2 ( MARVEL )

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΑΝ
Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΑΝ & ΝΤΑΝ ΑΜΠΝΕΤ
Ηθοποιοί: ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ, ΖΟΙ ΣΑΛΝΤΑΝΑ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ

Μετά την τεράστια επιτυχία του διαστημικού έπους της Marvel πίσω στο 2014, οι αγαπημένοι κοσμικοί πολεμιστές επιστρέφουν με νέο διαγαλαξιακό mixtape!

Στη νέα περιπέτεια της Marvel, «Φύλακες του Γαλαξία 2», οι Φύλακες θα χρειαστεί να παλέψουν για να κρατήσουν τη νεοσύστατη οικογένειά τους ενωμένη, όσο ξεδιαλύνεται το μυστήριο σχετικά με την πραγματική καταγωγή του Peter Quill.

Με τις καταπληκτικές μουσικές του Awesome Mixtape #2 να παίζουν δυνατά, οι Φύλακες του Γαλαξία συνεχίζουν να ζουν την περιπέτεια στα όρια του σύμπαντος. Η αυτοσχέδια οικογένεια πρέπει τώρα να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο, καθώς πλησιάζει η ώρα που το μυστήριο της καταγωγής του Peter Quill (Chris Pratt) θα αποκαλυφθεί. Οι παλιοί εχθροί γίνονται σύμμαχοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κλασικά Marvel κόμικς εμφανίζονται για να βοηθήσουν τους ήρωές μας.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4FYHaRFfmgo 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria