"Αυτοκίνητα 3", "Όλα όσα αγαπήσαμε" και "Transformers 5" στο ΣΤΑΡ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 29/6/17 έως την Τετάρτη 5/7/17. Αναλυτικά:

Αυτοκίνητα 3 - Cars 3 Disney (Μεταγλ. στα Ελληνικά)

Η τελευταία ευκαιρία του McQueen

Προβολές καθημερινά στις 18.00

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Η νέα φανταστική ταινία της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων “Cars” – γνωστή στο Ελληνικό κοινό ως “Αυτοκίνητα”

Trailer: Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=xcWBLC3ywjE 

Όλα Όσα Αγαπήσαμε (ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ)

Marion Cottilard (Mal de Pierres) της Νικόλ Γκαρσιά
Μια ταινία για το καλλιεργημένο κοινό, ένα καλοφτιαγμένο μελόδραμα με μια ηρωίδα που αρέσκεται στο δράμα, με θεματικές που συγκινούν ένα κοινό που αγαπά τη ρομαντική υπερβολή.

Προβολές καθημερινά στις 21.15 στην ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

Ραντεβού με το «Σινεφίλ» κοινό για ένα ρομαντικό Δράμα εποχής,
Το καλύτερο δράμα του καλοκαιριού κάνει πρεμιέρα αυτήν την Πέμπτη 29.6 (μόνο για μια εβδομάδα προβολής) και θα καθηλώσει ...
Άρωμα διακοπών και αυτήν την Πέμπτη στο Θερινό σινεμά της πόλης με την υπέροχη Μαριόν Κοτιγιάρ !
Εκπληκτική, όπως πάντοτε η Marion Cottilard, αποδίδει θαυμάσια και με πάθος την ηρωίδα, δίνοντας της οντότητα τέτοιου βεληνεκούς.

Η Νικόλ Γκαρσιά επενδύει πάνω στην ανεξάντλητη γοητεία της Μαριόν Κοτιγιάρ και του Λουί Γκαρέλ σε μία ταινία, τοποθετημένη στη Γαλλία της δεκαετίας του '50, το «Ολα οσα Αγαπήσαμε» θέλει τη Μαριόν Κοτιγιάρ στον ρόλο μιας γυναίκας που αποζητά το σεξ κι επιζητά την απελευθέρωσή της μέσα από αυτό. Μόνο που στη συντηρητική επαρχιακή κοινωνία της, μοιάζει αν όχι ολοκληρωτικά τρελό, τότε σίγουρα με ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί. Και η λύση θα έρθει με έναν συμβατικό γάμο, με έναν άντρα κατώτερό της, που όμως θα αποδεχτεί την ψυχοσύνθεσή της, καθώς και την απόφασή της να μην κοιμηθεί ποτέ μαζί του. Όταν την στέλνουν στις Άλπεις για να θεραπευτεί από τις πέτρες που εμφάνισε στα νεφρά, γνωρίζει τον γοητευτικό André, έναν τραυματία βετεράνο του πολέμου της Ινδοκίνας, που αναζωπυρώνει το πάθος που έκρυβε μέσα της. Με αυτόν τον καινούριο έρωτα η Gabrielle λαχταράει να το σκάσει από τον γάμο της που την κρατάει φυλακισμένη. Αυτή την φορά είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της.

(Ήχος Dolby Digital 5.1, εικόνα υψηλής ευκρίνειας 2K, άνετα τραπεζοκαθίσματα, ποικιλία από αναψυκτικά και ποτά)

Πρωταγωνιστούν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Λουί Γκαρέλ, Μπριζίτ Ρουάν, Αλέξ Μπρεντεμούλ
Σκηνοθεσία: Νικόλ Γκαρσιά
Η κυματώδης ερωτική ζωή νεαρής Γαλλίδας τη δεκαετία του 1950, που τυραννιέται και κυρίως τυραννάει τους γύρω της λόγω της ασίγαστης λίμπιντό της σε μια εποχή σεμνότυφη και συντηρητική.

Εκδήλωση με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, και Μειωμένη τιμή στην Θερινή αίθουσα.

Ραντεβού με το «Σινεφίλ» κοινό για ένα ρομαντικό Δράμα εποχής, με ΔΩΡΕΑΝ κρασί για όλους, και μειωμένη τιμή 6€ μόνο για την Πέμπτη 29.6 στην Θερινή  αίθουσα.

Καλοκαιρινές, δροσερές αποδράσεις «Σινεφίλ» κοινό μας, Στην Θερινή αίθουσα
Η Προσφορά με την μειωμένη τιμή και Δωρεάν κρασί ΙΣΧΥΕΙ μόνο για την Πέμπτη 29.6. Η ταινία θα προβάλλεται για μια εβδομάδα (από Πέμπτη 29/6 έως Τετάρτη 5/07)

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dUT2eDVW74s 

Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης (Transformers: The Last Knight)

Προβολές καθημερινά στις 20.15 σε 2D
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρα Χάντοκ, Άντονι Χόπκινς, Τζος Ντιχαμέλ, Σαντιάγκο Καμπρέρα

Το «Transformers: Ο Τελευταίος Ιππότης» είναι αμερικανική ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2017, βασισμένη στα παιχνίδια Transformers, με σκηνοθέτη τον Μάικλ Μπέι και εκτελεστικό παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Οπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Ετσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=l7JXvo36Woo 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria