Logo

Το Σαββατοκύριακο το 3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας θα διοργανώσει το 3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας. Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξεχωριστές ταινίες μικρού μήκους που αποδεικνύουν με μοναδικό τρόπο πως ελάχιστα καρέ είναι αρκετά για να ξετυλίξουν ιδιαίτερες ιστορίες και συναισθήματα.

Για φέτος μέσα από πολλές συμμετοχές επιλέχτηκαν 28 ταινίες με θέματα που ποικίλουν και εστιάζουν κυρίως στις ανθρωπινές σχέσεις, στα κοινωνικά προβλήματα και στα πολιτικά ζητήματα.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας (Alexandria Short Film Festival) ξεκίνησε δειλά το 2015 φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα διαφορετικό πολιτιστικό δρώμενο στην περιοχή και να φιλοξενήσει διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις.

Έτσι στα πλαίσια του 3ου A.S.F.F πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια κινηματογράφου υπό τον κινηματογραφιστή κ. Κουφονίκο Γ. ,επίσης στις 2 μέρες της διάρκειας του θα φιλοξενηθεί η έκθεση φωτογραφίας «Ανθισμένες ροδακινιές» ενώ στην έναρξη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την σχολή χορού «Αρμονία της Κίνησης» σε μια μοναδική παράσταση.

Υπο την αιγίδα της Κ.Ε.Δ Αλεξάνδρειας.

Ώρα έναρξης προβολών 21:00

Είσοδος ελεύθερη.

Στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού αμφιθέατρου στις δυο μέρες του φεστιβάλ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών ΚΕΔΜΟΠ για την εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών.

Η διαδικασία λήψης δείγματος είναι απλή ( Λήψη επιχρίσματος από το στόμα - δείγμα σάλιου με μπατονέτα) και σώζει ΖΩΕΣ.

Πρόγραμμα Σαββάτου

Πρόγραμμα Κυριακής

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb