Logo

"Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 3/8/17 έως την Τετάρτη 9/8/17. Αναλυτικά:

Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου The Zookeeper's Wife( ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ)

Ακαδημαϊκή, μελοδραματική παραλλαγή μιας αλά «Λίστα του Σίντλερ» αληθινής ιστορίας.
Ώρα προβολής: 21.15

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο
Σενάριο: Αντζελα Γουόρκμαν
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Γιόχαν Χέλντενμπεργκ, Μάικλ ΜακΕλατον, Ντάνιελ Μπρουλ

Η δύο φορές υποψήφια για Oscar Jessica Chastain, πρωταγωνιστεί

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο

Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Ντάνιελ Μπριλ, Γιόχαν Χέλντενμπεργκ

Περιγραφή:

Η «Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου» είναι αυτό που λέμε «μια ταινία οσκαρικής κοπής»: προϊόν μιας συνταγής για ιστορικά δράματα τα οποία διαθέτουν προσεγμένη σε κάθε τεχνικό τομέα παραγωγή, βασίζονται σε αληθινή –συγκινητική και ηρωική– ιστορία, αφορούν έναν καθημερινό άνθρωπο μπροστά σε εξαιρετικά διλήμματα, κουβαλούν ουμανιστικά, ελπιδοφόρα μηνύματα κι έχουν για πρωταγωνιστή έναν φερέγγυο, συνήθως βραβευμένο σταρ.

Η συγκινητική και σχετικά άγνωστη ιστορία της Αντονίνα Ζαμπίνσκι, που κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής έσωσε τη ζωή εκατοντάδων Εβραίων κρύβοντάς τους στον ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, αποδίδεται με μια σπάνια ισορροπία ανάμεσα στη φρίκη και την τρυφερότητα.

Έτσι, λοιπόν, η έκτη ταινία της Νεοζηλανδής Νίκι Κάρο («Το Σημάδι της Φάλαινας», «Πρωταθλητές με Ψυχή» ) αφηγείται τις πραγματικές περιπέτειες της Αντονίνα Ζαμπίνσκι, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Γιάν διευθύνουν στα τέλη της δεκαετίας του ’30 το ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας. Εκείνος ερημώνει μετά τη ναζιστική εισβολή στην Πολωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Ζαμπίνσκι κατορθώνουν να κρύψουν εντός του μερικούς Εβραίους που φυγαδεύουν από το γκέτο. Για να μπορέσουν να τους κρατήσουν ζωντανούς όμως, πρέπει να μείνει ανοιχτός και ο ζωολογικός κήπος. Προφασίζονται λοιπόν την εκτροφή χοίρων με σκοπό την προμήθεια κρέατος στα γερμανικά στρατεύματα, συνεχίζουν τη λειτουργία του και μεταφέρουν στα υπόγειά του όσους περισσότερους Εβραίους μπορούν.

Από τη φροντισμένη παραγωγή­ (φωτογραφία ο Άντρι Πάρεκ του «Blue Valentine», κοστούμια η Μπίνα Ντάιγκλερ, συνεργάτις του Αλμοδόβαρ, και σκηνικά η υποψήφια για Όσκαρ Σούζι Ντέιβις του «Κυρίου Τέρνερ» ) μέχρι τους ξεκάθαρους, γραφικούς καλούς και κακούς, την εύκολη συγκίνηση και την Τζέσικα Τσαστέιν, η οποία μιμείται με υπέροχο τρόπο τη Μέριλ Στριπ, το ακαδημαϊκό ιστορικό δράμα της Κάρο είναι αυστηρά τέλειο, από το πρώτο πλάνο έως και την τελευταία ατάκα του.

Ακόμη και οι εικόνες του γκέτο της Βαρσοβίας ή της μεταφοράς των Εβραίων στα τρένα προκαλούν συγκίνηση, το σασπένς της ανακάλυψης των κρυμμένων φυγάδων ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Βασισμένη στο best seller της πολυμεταφρασμένης Νταϊάν Άκερμαν.

(Ήχος Dolby Digital 5.1, εικόνα υψηλής ευκρίνειας 2K, άνετα τραπεζοκαθίσματα, ποικιλία από αναψυκτικά και ποτά)

Trailer: 

Εκδήλωση με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, και Μειωμένη τιμή στην Θερινή αίθουσα.
Ραντεβού με το «Σινεφίλ» κοινό για την ταινία – αριστούργημα «Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου» , με ΔΩΡΕΑΝ κρασί για όλους, και μειωμένη τιμή 6€ μόνο για την Πέμπτη 3/8 στην Θερινή μας αίθουσα.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb