"Γοριλομπελάδες", "Μητέρα" & "Παγκόσμιος Κίνδυνος" στο Σταρ

Έγινε γνωστό το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 19/10 έως την Τετάρτη 25/10. Αναλυτικά:

Γοριλομπελάδες (ΜΕΤΑΓΛ.)

Μια μοναδική περιπέτεια που συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους!
Ώρα προβολής: 17.30

Είστε έτοιμοι για μια ξεκαρδιστική εμπειρία γεμάτη γοριλομπελάδες;

Με τις φωνές των: Με τις φωνές των: Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Χρήστου Συριώτη, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιάννη Στεφόπουλου, Γιώργου Σκούφη, Σοφία Παναηλίδου

Μικροί και μεγάλοι θα βρεθούν παρέα με τον Νιφάδα και τους φίλους του σε ένα ταξίδι – ύμνο για τη διαφορετικότητα, την αγάπη και τη φιλία!

Σύνοψη: Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του... Ο Νιφάδας τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει τα πάντα για να πάψει να είναι διαφορετικός! Με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου, ενός εκκεντρικού κόκκινου πάντα που ακούει στο όνομα Αιλούρ, ο Νιφάδας σχεδιάζει μια μυστική αποστολή να γλιστρήσει έξω από το ζωολογικό κήπο. Και τότε ξεκινούν οι... Γοριλομπελάδες! Και οι δύο φίλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μάγισσες, επιστήμονες και πολλούς άλλους μπελάδες, χαρίζοντάς ατέλειωτες στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους!

Trailer εδώ: 

ΜΗΤΕΡΑ του Ντάρεν Αρονόφσκι - “Mother”

Κάθε μέρα: 19.15 και 21.45 (Πεμπ-Παρασκ-Σαββ-Κυριακ)
Δευτέρα 23/10, Τρίτη 24/10, Τετάρτη 25/10 μόνο στις 21.15

Η «μητέρα!» Η ταινία σοκ του ανατρεπτικού Ντάρεν Αρονόφσκι κάνει την πρεμιέρα της στις Νύχτες Πρεμιέρας!

Η ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού αναστατώνεται, όταν απρόσκλητοι επισκέπτες ταράζουν την ήρεμη ρουτίνα τους. Η αδιάκριτη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων θα γίνει σύντομα μία ανησυχητική πρόκληση που θα αποκαλύψει τις ρωγμές της καλογυαλισμένη οικογενειακής εστίας και θα ορίσει εκ νέου έννοιες όπως αγάπη, αφοσίωση και θυσία.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι, επιστρέφει κινηματογραφικά στην εφιαλτική κατάβαση που επιφυλάσσει το ταραγμένο σώμα («Μαύρος Κύκνος», «Ο Παλαιστής») και πνεύμα («Ρέκβιεμ για Ένα Όνειρο») ενός ανθρώπου στα όρια. Κάπου ανάμεσα στα «Παράξενα Παιχνίδια» του Μίκαελ Χάνεκε και το «Μωρό της Ρόζμαρι» του Ρόμαν Πολάνσκι, εξαπολύει μία απολαυστικά αμετροεπή σπουδή στην κλιμακούμενη παράνοια και εξετάζει τις κρυφές επιθυμίες, τους εγγενείς φόβους και τις αστικές νευρώσεις ενός κόσμου που «συνήθισε την τρέλα».
Με ειρωνική αντίστιξη τους φωτογενείς πρωταγωνιστές του (Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ) σε πρώτο πλάνο, ο Αρονόφσκι εγκυμονεί στη «μητέρα!» ένα εμπρηστικό ψυχόδραμα, μία θρησκευτική αλληγορία κι ένα ακραίο θρίλερ και παραδίδει μία συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία που πρέπει να «δεις για να πιστέψεις».

Το μυστικό αποκαλύφθηκε και κάνει τεράστιο buzz στον ξένο τύπο: Η «Μητέρα!» του Darren Aronofsky είναι μια από τις πιο τρελές ταινίες που θα δείτε το 2017. Μετά από μήνες μυστικότητας, όπου οι λεπτομέρειες γύρω από την ταινία παρέμειναν επτασφράγιστο μυστικό, η Paramount τελικά έκανε πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και οι κριτικοί γράφουν "berserk", "bombastic" και "sickening".

H Jennifer Lawrence και o Javier Bardem υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στην ύπαιθρο. Η ζωή τους αλλάζει με την άφιξη δύο απρόσκλητων φιλοξενουμένων, τους οποίους υποδύονται οι Michelle Pfeiffer και Ed Harris.

«Ο Aronofsky στέλνει τους χαρακτήρες του σε ένα εφιαλτικό όνειρο που εξελίσσεται και εξελίσσεται, ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος που κλιμακώνεται με απόλυτη κινηματογραφική τόλμη», γράφει ο Ben Croll του IndieWire χαρακτηρίζοντας την ταινία ως την πιο τολμηρή που έκανε ποτέ ο σκηνοθέτης. Ο Marlow Stern του Daily Beast συνοψίζει την εμπειρία: «Αυτή είναι μια ταινία που έχει σχεδιαστεί "to fuck with you. And fuck with you it does... Είναι ένα αρρωστημένο ένδοξο χάος». Ακόμα και οι κριτικοί που δεν ήταν ενθουσιασμένοι με την ταινία δήλωναν συγκλονισμένοι και αναστατωμένοι από το φινάλε και είχαν κάτι καλό να που για το τρίτο μέρος. Συνεπώς, διαβάζοντας όλα αυτά, ξέρουμε πως αυτό το φιλμ είναι ήδη ψηλά στη λίστα μας για σινεμά.

«Οι περισσότερες από τις ταινίες μου χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνουν πραγματικότητα. Ο "Μαύρος Κύκνος" χρειάστηκε μια δεκαετία. Το "Noah" χρειάστηκε 20 χρόνια. Αυτή η ταινία έγινε πραγματικότητα μόλις σε πέντε ημέρες. Ηταν το πιο παράξενο πράγμα. Γεννήθηκε από το γεγονός πως ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη και ενώ βλέπουμε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είχα πολύ οργή και θυμό και ήθελα να τα συμπεριλάβω όλα σε ένα συναίσθημα.»
H νέα ταινία του Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη που έχει γράψει κινηματογραφική ιστορία με τα «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο», «Ο Παλαιστής» και «O Μαύρος Κύκνος», προϊδεάζει για μια σειρά γεγονότων που θα κόψουν την ανάσα των θεατών στο σινεμά.

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ
Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Σενάριο: Ντάρεν Αρονόφσκι

Το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, σταγόνες αίματος εμφανίζονται και οι λέξεις «Δολοφόνε!» και «Τρελός» προϊδεάζουν για κάτι πιο σκοτεινό από ένα μυστικό θαμμένο στο υπόγεια. Η μητέρα αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πιστεύει για την αγάπη, την αφοσίωση και τη θυσία... και το τέλος πλησιάζει.

Trailer: 

Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm

Κάθε μέρα: 19.15 και 21.30 (Πέμπ-Παρασκ-Σαββ-Κυριακ)
Δευτέρα 23/10, Τρίτη 24/10, Τετάρτη 25/10 μόνο στις 21.15

Περιπέτεια καταστροφής για την κλιματική αλλαγή και το τέλος του κόσμου όπως δεν το ξέραμε.

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στέρτζες, Aμπι Κόρνις, Αλεξάντρα Μαρία Λάρα, Ντάνιελ Γου, Eντ Χάρις και Aντι Γκαρσία.
Σκηνοθεσία: Ντιν Ντέβλιν
Σενάριο: Ντιν Ντέβλιν, Πολ Γκιγιότ

Η αποκάλυψη της μεγαλύτερης θεωρίας συνομωσίας στην μεγάλη οθόνη.

Μετά από μια άνευ προηγουμένου σειρά φυσικών καταστροφών απειλητικών για τον πλανήτη, οι παγκόσμιοι ηγέτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα σύνθετο δίκτυο δορυφόρων προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τις κλιματικές αλλαγές και να κρατήσουν τον πλανήτη ασφαλή. Κάτι όμως, δεν πάει καλά... Το σύστημα που κατασκευάστηκε για να προστατέψει τη Γη, της επιτίθεται, και πλέον οι επιστήμονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν την αιτία, πριν μια επικών διαστάσεων καταιγίδα καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά της.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria