"Σέρλοκ Ζούμπομς", "Πίτερ Ράμπιτ", "Ready Player One", "Μαζί ή τίποτα" στο Σταρ

Τέσσερις ταινίες περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του κινηματογράφου Σταρ, που βρίσκεται σε ισχύ από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως την Τετάρτη 4 Απριλίου. Αναλυτικά:

ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Παρασκευή 30/3 –Σάββατο 31/3 - Κυριακή 1/4 στις 17.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ
Σενάριο: ΚΕΒΙΝ ΣΕΣΙΛ
Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ, ΤΙ ΤΖΕΪ ΜΙΛΕΡ, ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΟΛΙΒΙΑ ΚΟΥΚ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΤΑΙ ΣΕΡΙΝΤΑΝ

Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να προετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του.

Επίσημο site: http://www.sherlockgnomes.com/ 

Trailer: 

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Καθημερινά στις 17.30

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ
Σενάριο: ΡΟΜΠ ΛΙΜΠΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.
Extra: Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912 οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του, γραμμένα από την Beatrix Potter. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοση, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πίτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».
Βασισμένη στους χαρακτήρες και τις ιστορίες «PeterRabbit» της BeatrixPotter

Trailer: 

READY PLAYER ONE (Στίβεν Σπίλμπεργκ)

Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.00 και 21.45 σε 2D Προβολή.
Σε 3D προβολή μόνο την Παρασκευή 30/ 3 στις 21.45 και το Σάββατο 31/3 στις 19.00

Με περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας επιστρέφει στο σινεμά ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το bestseller του Έρνεστ Κλάιν, «Αν είσαι έτοιμος, πάτα Enter».

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ
Σενάριο: ΖΑΚ ΠΕΝ & ΕΡΝΕΣΤ ΚΛΑΪΝ
Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΜΕΝΤΕΛΣΟΝ, ΤΙ ΤΖΕΪ ΜΙΛΕΡ, ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΟΛΙΒΙΑ ΚΟΥΚ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ, ΤΑΙ ΣΕΡΙΝΤΑΝ

Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Τζέιμς Χάλιντεϊ (Μαρκ Ράιλανς). Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Ουέιντ Ουότς (Τάι Σέρινταν) αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Η ταινία αποτελεί μια πολύ ωραία εμπειρία (αξίζει για το σινεμά) που συνδυάζει πανέμορφα οπτικά εφέ αλλά και ένα άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο, το οποίο υπηρετεί ο Spielberg μέχρι και το τέλος της ταινίας με τον δικό του τρόπο.

Επίσημο site: http://readyplayeronemovie.com/

Trailer: 

Μαζί ή Τίποτα (Φατίχ Ακίν)

Aus dem Nichts / In the Fade
Προβολές: Κάθε μέρα στις : 19.30 και 21.45
Πρωταγωνιστούν: Ντάιαν Κρούγκερ, Ντένις Μοσκίτο, Γιοχάνες Κρις, Ούλριχ Τουκούρ

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν
Στο δικαστήριο, ο Ακίν, μέσω του σεναρίου του, λέει αυτά που πιστεύει για τη Ευρωπαϊκή και την γερμανική κοινωνία και την γκρίζα ζώνη ανάμεσα στη συλλογική ηθική ευθύνη και στην εφαρμογή της ευνομούμενης δημοκρατίας

Η Κρούγκερ κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στο περσινό Φεστιβάλ Καννών, και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πλασαριστεί στην πεντάδα των πρώτων γυναικείων ρόλων στα Όσκαρ.

Ο Φατίχ Ακίν επιστρέφει με μια προκλητικό ταινία εκδίκησης με ηχηρό πολιτικό μήνυμα και κερδίζει τη Χρυσή Σφαίρα Ξενόγλωσσης Ταινίας. Η Νταϊάν Κρούγκερ στην πιο μεστή ερμηνεία της καριέρας της.

Εκείνος δουλεύει στο φορολογικό γραφείο που έχει στήσει για να βοηθά τους Τούρκους μετανάστες, εκείνη φέρνει τον εξάχρονο γιο τους για να περάσει την μέρα με τον μπαμπά του. Μόνο που δε θα είναι μία συνηθισμένη μέρα για την οικογένειά τους. Μία βόμβα εκρήγνυται ακριβώς μπροστά από το γραφείο του Νούρι και η Κάτια χάνει τον σύντροφό της, το παιδί της και τη γη κάτω από τα πόδια της μέσα σε μια στιγμή. Η πραγματική όμως τραγωδία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Γιατί το ωστικό κύμα που προκαλεί αυτή η έκρηξη έχει να κάνει με πολλά περισσότερα. Ποιος ευθύνεται; Γείτονες, media, φίλοι αλλά και οι ίδιοι οι γονείς τεντώνουν το δάχτυλο στο παρελθόν του Νούρι. Η αστυνομία ψάχνει ενόχους σε γνωστά ρατσιστικά μονοπάτια (ακόμα και το σκίτσο μιας γυναίκας που περιγράφει η Κάτια μεταφράζεται σε «ανατολικοευρωπαία»). Η πραγματικότητα όμως είναι ακόμα πιο ζοφερή: το χτύπημα ήταν εθνικιστικό, οι ένοχοι είναι Γερμανοί, και το νεοναζιστικό φασιστικό ρεύμα που δε δέχεται οποιαδήποτε διαφορετικότητα να συνυπάρχει, ηχηρά παρόν. Θα μπορέσει να επέλθει μία λύση μέσα από το δημοκρατικό δικαστικό σύστημα; Ή η αυτοδικία είναι ο μόνος δρόμος;

Ο Φατίχ Ακίν («Μαζί, Ποτέ», «The Cut», «Crossing the Bridge», «Soul Kitchen») κατασκευάζει μια ταινία εκδίκησης με πολιτικό περίγραμμα και αφυπνιστικό μήνυμα για την εκρηκτική αύξηση εγκλημάτων μίσους που πλήττουν τη Γερμανία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ακίν καταθέτει ένα σινεμά που έχει βλέμμα, δύναμη, άποψη κι ενέργεια. Και πάνω από όλα μία εξαιρετική πρωταγωνίστρια, άξια βραβείου. Μεγάλη έκπληξη η Νταϊάν Κρούγκερ με μία ερμηνεία που οι μικρές, κλεφτές στιγμές αξίζουν ακόμα περισσότερο από τα μπραβάντο ξεσπάσματα. Την πιστεύεις, τη νιώθεις, την συμπονάς, βρίσκεσαι δίπλα της σε όλη την κάθοδό της στην κόλαση.

Βραβεία:
Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας 2018
Βραβείο Φεστιβάλ των Καννών Καλύτερης ηθοποιού 2017 · Νταϊάν Κρούγκερ
Βραβείο Critics' Choice Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας 2018
Βραβείο Satellite Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας 2018
Βραβείο Satellite Καλύτερου Α' γυναικείου ρόλου σε ταινία 2018 · Νταϊάν Κρούγκερ
Bambi - Special prize of the jury 2017 · Νταϊάν Κρούγκερ, Φατίχ Ακίν

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria