Θερινό σινεμά τον Ιούλιο στη Νάουσα - Το πρόγραμμα προβολών

Από τις 2 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί ο θερινός κύκλος προβολών σπουδαίων κινηματογραφικών έργων στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας αγαπάει το σινεμά και προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του να παρακολουθήσουν υπέροχες ταινίες πρώτης προβολής με μοναδική ποιότητα εικόνας και το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη τη χώρα! Για τις ταινίες 2D ισχύει γενική είσοδος 5€, ενώ για τις 3D το εισιτήριο είναι 6€, ενώ υπάρχει μειωμένο στα 4€ για τους μικρούς μας φίλους και τους πολύτεκνους.

Στον θερινό κύκλο προβολών περιλαμβάνεται η προβολή των ταινιών:

THE LEGO MOVIE 3D (H TAINIA LEGO 3D)

Σκηνοθεσία: Phil Lord, Christopher Miller

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Θανάσης Κουρλάμπας, Ντίνος Σούτης, Σιούλης Σταύρος, Γιώργος Πετρόχειλος, Χρήστος Θάνος, Τάνια Παλαιολόγου, Νίκος Νίκας

Διάρκεια: 101 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

2,3,4,5 Ιουλίου στις 9μμ

TRAILER:

 

“Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους LEGO περιπέτεια, από την Warner Bros. Pictures και τη Village Roadshow Pictures. Ο Έμμετ (Κρις Πρατ), ένας κλασικός χαρακτήρας LEGO, θα θεωρηθεί κατά λάθος ως ο “άνθρωπος”-κλειδί για τη σωτηρία του κόσμου με αποστολή να σταματήσει έναν τύραννο. Αυτό όμως είναι ένα ταξίδι για το οποίο ο Έμμετ και η παρέα του είναι – το μαντέψατε σωστά – εντελώς απροετοίμαστοι! Πολύ όμως απροετοίμαστοι! Τρομερά απροετοίμαστοι! Απροετοίμαστοι όσο δεν πάει άλλο!

 

MALEFICENT 3D

Σκηνοθεσία:Robert Stromberg

Ηθοποιοί: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley

Διάρκεια:98 λεπτά

Είδος ταινίας:Περιπέτεια Φαντασίας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

5 Ιουλίου 11μμ | 6, 8, 9, 10, 11 Ιουλίου 9μμ | 12 Ιουλίου 9μμ. και 11μμ.

TRAILER:

Η Maleficent είναι μια πανέμορφη και αγνή νεαρή κοπέλα. Μεγαλώνει στο δάσος, σε ένα φιλήσυχο βασίλειο, και η ζωή της είναι ειδυλλιακή. Μέχρι που η ειρήνη στη χώρα διαταράσσεται, όταν ένα απειλητικό στράτευμα εισβάλλει στο βασίλειο. Η Maleficent αποδεικνύεται η πιο ισχυρή προστάτιδα της πατρίδας της, όμως το τίμημα είναι μεγάλο. Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά. Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

 

EDGE OF TOMORROW 3D (ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ 3D)

Σκηνοθεσία: Doug Liman

Ηθοποιοί: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton

Διάρκεια:113 λεπτά

Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 Ιουλίου 9μμ

TRAILER:

Η επική δράση της ταινίας “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ’’ εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά…και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι (Έμιλι Μπλαντ). Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε επανάληψη τους φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στην εξέλιξη της μάχης.

 

BLENDED (ΜΑΖΙ… ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ)

Σκηνοθεσία: Frank Coraci

Ηθοποιοί: Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey

Διάρκεια:117 λεπτά

Είδος ταινίας: Ρομαντική Κομεντί

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

28, 29, 30, 31 Ιουλίου | 1, 2, 3 Αυγούστου 9μμ

TRAILER:

Η ιστορία ξεκινάει όταν ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι single γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν πότε! Όταν όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, θα οδηγηθούν στο να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα. Η ταινία “ΜΑΖΙ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ” σηματοδοτεί την τρίτη ρομαντική κομεντί όπου συμπρωταγωνιστούν οι Άνταμ Σάντλερ και Ντρου Μπάριμορ. Σκηνοθετεί ο Φράνκ Κοράτσι, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ξανά τον Άνταμ Σάντλερ στις ταινίες “Ο ΝΕΡΟ-ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ” και “CLICK: Η ΖΩΗ ΣΕ FAST FORWARD”. Η ταινία είναι μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη και αστεία πλευρά της αγάπης. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της ταινίας έχουν γίνει στη Νότια Αφρική.