"Οι απίθανοι 2" "Ο ΑΝΤ-ΜΑΝ και η Σφήκα" και "Book Club" στο Σταρ

Σε ισχύ το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 5/7/18  έως την Τετάρτη 11/7/18. Αναλυτικά:

Αιθ1: (κλιματίζεται)
ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 - INCREDIBLES 2 (ΜΕΤΑΓΛ.)

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΕΡΝΤ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΜΗΛΙΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Προβολές: κάθε μέρα στις 18.30

Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».
TRIVIA
Επίσημο site: http://disney.gr/ 

Trailer: 

Αιθ1: (κλιματίζεται)
Ο ΑΝΤ-ΜΑΝ ΚΑΙ Η ΣΦΗΚΑ (MARVEL) σε 2D και 3D

Σκηνοθεσία: ΠΕΪΤΟΝ ΡΙΝΤ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΑΚΕΝΑ
Ηθοποιοί: ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ, ΧΑΝΑ ΤΖΟΝ-ΚΑΜΕΝ
Προβολές: Πέμπτη – Σάββατο – Κυριακή - Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη στις 21.00 σε 2D απλή προβολή
Παρασκευή στις 21.00 σε 3D (Τρισδιάστατη)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), έρχονται «O Ant-Man και η Σφήκα», ένα καινούργιο κεφάλαιο με υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν. Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στην Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

Επίσημο site: https://marvel.com/movies/movie/245/ant-man_and_the_wasp 

Trailer: 

ΘΕΡΙΝΗ Αίθουσα
Book Club

Σκηνοθεσία: Μπιλ Χόλντερμαν
Σενάριο: Μπιλ Χόλντερμαν, Εριν Σιμς
Πρωταγωνιστούν: Τζέιν Φόντα, Νταϊάν Κίτον, Κάντις Μπέργκεν, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Αντι Γκαρσία, Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ, Αλίσια Σίλβερστοουν, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ντον Τζόνσον, Κρεγκ Τ. Νέλσον, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Γουάλας Σον
Προβολές: Κάθε μέρα στις 21.15
Τετάρτη 11/6 προβολή στις 22.00

Τέσσερις μεγάλες κυρίες του σινεμά συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη και μας λένε πως «το επόμενο κεφάλαιο είναι το καλύτερο κεφάλαιο»!

Η Νταϊάν (Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια έγγαμου βίου. Η Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) απολαμβάνει μια ερωτική ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Η Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών. Η Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει, έπειτα από 35 χρόνια. Οι ζωή τεσσάρων φίλων θα αλλάξουν δια παντός μετά την ανάγνωση του περιβόητου βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που θα πυροδοτήσει μια σειρά από εξωφρενικές επιλογές και κωμικές καταστάσεις. Νέοι έρωτες αλλά και αναζωπύρωση παλιών σκανδαλίζουν τις τέσσερις γυναίκες με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Μια γλυκιά και ειλικρινής κωμωδία που αποδεικνύει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria