"Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης", "Fury", "Hunger games", και "Samba" στο Σταρ

star fury

ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.) THE PENGUINS OF MADAGASCAR

Ώρες προβολών: 17.30

Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιστρέφουν με τη δικιά τους ταινία!

Στην ταινία ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ξεκαρδιστικών, μυστηριωδών πουλιών της παγκόσμιας κατασκοπίας! Οι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, τον Βόρειο Άνεμο, αρχηγός της οποίας είναι ο ωραίος Πράκτορας Απόρρητος, προκειμένου να σταματήσουν τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη πριν καταστρέψει τον κόσμο.

FURY (υποψήφιο για OSCAR)

(Προβολές μόνο για 1 εβδομάδα)

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Ηθοποιοί: ΜΠΡΑΝΤ ΜΠΙΤ, ΛΟΓΚΑΝ ΛΕΡΜΑΝ, ΣΑΪΑ ΛΑΜΠΕΦ, ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΝΘΑΛ, ΜΑΪΚΛ ΠΕΝΑ,

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Μπραντ Πιτ) ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα. Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.

- Τα γυρίσματα του FURY διήρκησαν πάνω από 12 εβδομάδες και πραγματοποιήθηκαν στην Αγγλία.

- Ο Ίαν Σάντφορντ, βετεράνος του βρετανικού στρατού, ήταν ο σύμβουλος της ταινίας, αναφορικά με το γερμανικό στρατό και τις τακτικές του.

- Ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας Roman Vasyanov αναφέρει ότι εμπνεύστηκε από το στιλ και την αισθητική του διάσημου φωτογράφου πολέμου Ρόμπερτ Κάπα.

- Εκτενής έρευνα έγινε για τις στολές και τα ρούχα των στρατιωτών. Οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν καλλιτέχνες για να ζωγραφίσουν νέα και πιο ακριβή σχέδια για καμουφλάζ. Έτσι, μέχρι το τέλος του πολέμου είχαν δημιουργηθεί τουλάχιστον 35 διαφορετικά σχέδια.

- Ο υπεύθυνος του make-up Alessandro Bertolazzi αναφέρει ότι για να πετύχει το look των ηθοποιών, είχε αναφορές από καλλιτέχνες, όπως οι Όσκαρ Κοκόσκα, Φράνσις Μπέικον και Έγκον Σίλε.

- Υπεύθυνος για τη μουσική της ταινίας είναι ο Στίβεν Πράις, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα το Oscar® για τη δουλειά του στο GRAVITY.

THE HUNGER GAMES: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ Ι - MOCKINGJAY

Ώρες προβολών: 18.00
Η επανάσταση ξεκινάει.

Σκηνοθεσία: ΦΡΑΝΣΙΣ ΛΟΡΕΝΣ
Σενάριο: ΝΤΑΝΙ ΣΤΡΟΝΓΚ, ΠΙΤΕΡ ΚΡΕΓΚ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΟΥΡ, ΓΟΥΝΤΙ ΧΑΡΕΛΣΟΝ, ΤΖΟΣ ΧΑΤΣΕΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΝΚΣ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΦΙΛΙΠ ΣΕΪΜΟΥΡ ΧΟΦΜΑΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι Αγώνες Πείνας μόλις γνώρισαν το τέλος τους και η Κάτνις έχει επιστρέψει στην Περιοχή 13. Με την καθοδήγηση της Προέδρου Κόιν, και τους πιστούς της φίλους, θα προσπαθήσει να σώσει τον Πίτα, και το έθνος ολόκληρο με το θάρρος της.

Η ταινία βασίζεται στο τρίτο μέρος των βιβλίων Αγώνες Πείνας, «Κοτσυφόκισσα» της Σούζαν Κόλινς.

SAMBA (από τους δημιουργούς των ΑΘΙΚΤΩΝ - υποψήφιο για OSCAR)

(Προβολές μόνο για 1 εβδομάδα)
Ώρες προβολών: 20.00 και 22.15

Σενάριο: ΟΛΙΒΙΕ ΝΑΚΑΣ, ΕΡΙΚ ΤΟΛΕΝΤΑΝΟ
Ηθοποιοί: ΣΑΡΛΟΤ ΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΟΜΑΡ ΣΙ, ΤΑΧΑΡ ΡΑΧΙΜ, ΙΖΙΑ ΙΖΛΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Μετά την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία των ΑΘΙΚΤΩΝ, μια από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες ταινίες του παγκοσμίου σινεμά, το χρυσό σκηνοθετικό δίδυμο από τη Γαλλία βάζει πλώρη για μια ακόμη ξεκαρδιστική κωμωδία.

Στο ίδιο πνεύμα με τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ, η ΣΑΜΠΑ είναι μια κοινωνική κωμωδία που αφηγείται μια συγκινητική παγκόσμια ιστορία με προσφιλείς και οικείους χαρακτήρες. Ο Oμάρ Σι από τους ΑΘΙΚΤΟΥΣ θα υποδύεται αυτή τη φορά έναν παράνομο μετανάστη.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Προσεχώς:
Από έρωτα (Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)
Ηλίθιος και Πανελήθιος
Hobbit, the battle of the five armies
Exodus

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA