«Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας – ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ» στην Αλεξάνδρεια

Λέσχη κινηματογράφου δημιουργήθηκε στην Αλεξάνδρεια. Ο νέος σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε για την δημιουργία ενός νέου συλλόγου που θα δραστηριοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας με την ονομασία «Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας – ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ».

Σκοπός του συλλόγου όπως καταστατικά αναφέρεται είναι να αποτελέσει ένα κύτταρο πολιτισμού που θα φέρει σε επαφή δημιουργικούς ανθρώπους με πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας και η παρέμβαση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής της Αλεξάνδρειας με την προβολή ταινιών κινηματογράφου ποιότητας, τη μέριμνα για την κινηματογραφική παιδεία, τη μελέτη της, τη δημιουργία κίνησης ενδιαφέροντος για τον κινηματογράφο και άλλες τέχνες.

Μέσα από τον σύλλογο θα συνεχιστεί η πετυχημένη μέχρι σήμερα παρουσία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας , θα γίνει προσπάθεια για προβολή ταινιών σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες περιοχές του Δήμου αλλά και η οργάνωση διαλέξεων, εργαστηρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και άλλες δράσεις με σκοπό την προαγωγή του πολιτισμού στην περιοχή.

Καλούμε όποιον συμπολίτη και όχι μόνο επιθυμεί να γίνει μέλος αυτής της προσπάθειας μέσα από την εγγραφή του στον σύλλογο.

Πληροφορίες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 6980144402".