"Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 3" και "Οι εκδικητές" στο Σταρ

Δυο ταινίες προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στο Σταρ. Αναλύτικά:

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3 (ΜΕΤΑΓΛ.) - HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3
Προβολές: καθημερινά στις 18.15 ( Μ.Σάββατο 27/4 κλειστά)

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΝΤΙΝ ΝΤΕΜΠΛΟΥΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες. Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.

Επίσημο site: https://www.dragonshiddenworld.com/

Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Για τους περισσότερους θεατές και κριτικούς, πρόκειται για μια από τις καλύτερες animation ταινίες στην ιστορία της DreamWorks.

Trailer:

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ - AVENGERS: ENDGAME

Προβολές: Καθημερινά στις 18.00 και 21.30 ( Μ.Σάββατο 27/4 κλειστά)
Σε 3D Μ.Πέμπτη 25/4 στις 18.00 και Κυριακή 28/4 στις 21.30

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ & ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΡΚΟΥΣ & ΣΤΙΒΕΝ ΜακΦΙΛΙ
Ηθοποιοί: ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ, ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΣΑΝΤΓΟΥΙΚ ΜΠΟΟΥΖΜΑΝ, ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΠΟΜ ΚΛΕΜΕΝΤΙΕΦ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΪΦΕΡ, ΤΙΛΝΤΑ ΣΟΥΪΝΤΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Επίσημο site: https://www.marvel.com/movies/avengers-endgame

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.cinestar.gr  
http://www.facebook.com/cinestarveria