"Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση" στο Σταρ

Αιθ 1 : ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣH - A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

H Νο1 κωμωδία του καλοκαιριού τώρα στην μεγάλη οθόνη του ΣΤΑΡ.

Σκηνοθεσία / Σενάριο: ΣΕΘ ΜΑΚΦΑΡΛΕΪΝ, ΑΛΕΚ ΣΑΛΚΙΝ, ΟΥΕΛΕΣΛΙ ΟΥΑΙΛΝΤ
Ηθοποιοί: ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΪΦΡΙΝΤ, ΣΕΘ ΜΑΚΦΑΡΛΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Χίλιους τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία–γουέστερν, με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του σαρδόνιου και πάντα αιχμηρά καυστικού Σεθ ΜακΦάρλαν (Family Guy), στη δεύτερη μεγάλη ταινία του μετά το ξεκαρδιστικό Ted. Κρατώντας τον σκηνοθετικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ΜακΦάρλαν υποδύεται έναν αγρότη που δειλιάζει κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής, κι ο οποίος προσπαθεί να εντυπωσιάσει την πρώην του κομπάζοντας στο πλευρό τής πάντα εκθαμβωτικής Σαρλίζ Θέρον, που του μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πώς να σημαδεύει κατευθείαν στις καρδιές των γυναικών. Όταν κληθεί σε μια δύσκολη μονομαχία με τον δολοφονικό Λίαμ Νίσον, στο ρόλο του κακοποιού συζύγου της Θέρον, ο (εκ)κεντρικός ήρωας θα χρειαστεί κάτι πολύ παραπάνω από καλή εκπαίδευση στη σκοποβολή: θα χρειαστεί κουράγιο και τύχη βουνό.

Αιθ 2 : MALEFICENT .

Ώρες προβολών: 19.15 και 21.15

Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, ΣΑΜ ΡΑΙΛΙ, ΕΛ ΦΑΝΙΝΓΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΣΑΡΛΤΟ ΚΟΠΛΙ
Η ιστορία της 'Ωραίας Κοιμωμένης' από την οπτική γωνία της κακιάς μάγισσας (Angelina Jolie), η οποία εξιστορεί τα γεγονότα εκείνα που την οδήγησαν σε τόσο μοχθηρές πράξεις. Στην 3D υπερπαραγωγή της Disney, το ρόλο της νεαρής πριγκίπισσας Aurora αναλαμβάνει η Elle Fanning, ενώ τη βασίλισσα υποδύεται η Miranda Richardson.
Η πιο σκοτεινή μορφή της Disney κάνει την εμφάνιση της μέσα από την διασημότερη γυναίκα του Χόλιγουντ

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας  στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Προσεχώς:
26/6 Transformers3DAge of extinction
26/6 Legend of Oz
3/7 Yves saint Laurent
24/7 Hercules 3D
Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA