"Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης", "Χόμπιτ", "Τα μυστικά του δάσους", "Αστερίξ", στο Σταρ

 star iokastis

XΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ 3D -THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES 3D

Ώρες προβολών: 21.30

Το Blockbuster της χρονιάς που όλοι περιμένατε.

Το «Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών» ολοκληρώνει ένα πολύχρονο, ιστορικό κινηματογραφικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν 13 χρόνια. Με μια ανεπανάληπτη μάχη.

 

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ
Σενάριο: ΦΡΑΝ ΟΥΑΛΣ, ΦΙΛΙΠΑ ΜΠΟΓΙΕΝΣ, ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ
Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ, ΙΑΝ ΧΟΛΜ, ΧΙΟΥΓΚΟ ΓΟΥΙΒΙΝΓΚ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΚΕΝ ΣΚΟΤ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΡΜΙΤΑΤΖ, ΛΙ ΠΕΪΣ, ΛΟΥΚ ΕΒΑΝΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΦΡΑΪ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΤΖΕΪΜΣ ΝΕΣΜΠΙΤ , ΙΑΝ ΜΑκΚΕΛΕΝ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ.

Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ.... Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Όρκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ (η κωμωδία της χρονιάς)

Ώρες προβολών: 19.15 και 22.00

Ηθοποιοί: ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΜΠΕΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που δεν φοβάται να σκιαγραφήσει τις πιο αστείες καθημερινές μας τρέλες. Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, γνωστός για τις ταινίες ΣΟΥΛΑ ΕΛΑ ΞΑΝΑ (2009) και ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΑ (2007), αναλαμβάνει να βάλει σε τάξη την πιο απρόβλεπτη κινηματογραφική οικογένεια! Η ταινία ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο θεατρικό έργο του Άκη Δήμου.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ - INTO THE WOODS

Ώρες προβολών: 17.15 και 19.30

Ηθοποιοί: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΕΪΜΣ ΚΟΡΝΤΕΝ, ΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Η ταινία ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ παρακολουθεί τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ -και της φασολιάς του- και της Ραπουνζέλ ,ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του, που στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν παιδί, μπλέκουν στα δίχτυα μιας Κακιάς Μάγισσας που τους καταριέται.

ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 17.30

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έτος 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό Ρωμαϊκή κατοχή. Όλη, εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό. Αυτή τη φορά ο Ιούλιος Καίσαρας, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις λεγεώνες του και βρίσκει νέο τρόπο να κατακτήσει τους Γαλάτες. Θα αλλοιώσει τα έθιμα και την καθημερινότητά τους, ώστε να τους μετατρέψει σε Ρωμαίους. Για να το πετύχει αυτό, χτίζει ρωμαϊκού τύπου κατοικίες γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό, στις οποίες θα κατοικίσουν Ρωμαίοι πολίτες, έτσι ώστε να μεταφέρουν παράλληλα και τον τρόπο ζωής τους στην περιοχή. Θα καταφέρει ο Αστερίξ να αποτρέψει τα σχέδια του Καίσαρα και να πείσει τους φίλους του να μην ακολουθήσουν τα μοντέρνα ρωμαϊκά ήθη; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την γαλατική τους ταυτότητα, σώζοντας έτσι το χωριό τους από αυτόν τον διαφορετικό κίνδυνο;

Το ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ είναι ο δέκατος έβδομος τόμος από τη σειρά των δημοφιλών κόμικς με τα οποία μεγαλώσαμε, σε σενάριο του Ρενέ Γκοσινί και εικονογράφηση του Αλμπέρ Ουντερζό. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς "Pilote" και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA