Στο αντάμωμα της Συκιάς ο Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου

ntopioi sikia

Στη Συκιά και στο πολιτιστικό αντάμωμα που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος «Βάντα» βρέθηκε στις 2 Αυγούστου 2014 το τμήμα των παραστάσεων του Λαογραφικού και Χορευτικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων.

Τα παιδιά ενδυματολογικά και χορευτικά άψογα ,με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας Κ. Αχιλλέα Τσιάρα όπως πάντα, χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους όσους βρέθηκαν στη Συκιά το βράδυ της 2ης Αυγούστου.

"Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του συλλόγου, όλο το Δ.Σ, τα μέλη και τους φίλους τους, για την άψογη φιλοξενία, και την ορχήστρα του κ. Παράσχου, για το κέφι που δημιούργησε.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Αχιλλέα Τσιάρα που στηρίζει τα παιδιά μας και τα καθοδηγεί πάντα με πολύ αγάπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στα παιδιά μας, τα αστέρια μας, που πάντα με πολύ αγάπη συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και δείχνουν πόσο περήφανα είναι για τη μουσική και τα τραγούδια της περιοχής του Ρουμλουκιού.

Είναι οι αυριανοί συνεχιστές στα ηνία του συλλόγου αυτού και αυτοί που με την ίδια και περισσότερη αγάπη θα αγωνίζονται για τη διάδοση και διάσωση της παράδοσής μας.

Τελικά είναι αυτά τα παιδιά που βάζουν την υπογραφή τους στην ύπαρξη του συλλόγου μας. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!
Μπράβο παιδιά! Κάθε φορά μας κάνετε περήφανους!" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.