Με επιτυχία ο χορός της Καλλιθέας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μ.Α.Σ. «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ», το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016. Στην κατάμεστη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ», που έσφυζε κυριολεκτικά από νεολαία και όχι μόνο, το κέφι και ο χορός ξεκίνησε από νωρίς.

Το ρεβεγιόν άνοιξε με τους λιλιπούτειους χορευτές των τμημάτων του συλλόγου, οι οποίοι με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας. Ράνιας Τοπαλίδου, ξεσήκωσαν τον κόσμο με την εμφάνισή τους και απέσπασαν το θερμό τους χειροκρότημα. Στη συνέχεια εμφανίστηκε το εφηβικό τμήμα, το οποίο εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους, ενώ η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη με την εμφάνιση του τμήματος των παραστάσεων. Στη συνέχεια όλα μαζί τα τμήματα έψαλλαν τα Ποντιακά Κάλαντα. Τ

α χορευτικά συνόδευσαν στις λύρες οι Ιωακείμ Φωτιάδης, Χριστόφορος Αραμπίδης, Νίκος Σιδηρόπουλος και στο νταούλι οι Χριστίνα Καλαιτζίδου και Διονύσης Νικολαϊδης. Υπό τους ήχους της λύρας του Κώστα Κυριακίδη, των τραγουδιών του Γιώργου Δημαρίδη ολοκληρώθηκε αυτή η υπέροχη βραδιά. Επίσης ευχαριστούμε τη διεύθυνση και την ορχήστρα του κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ» για τη συμμετοχή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Ασλάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης και Γιώργος Ορφανίδης, ο αντιπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Παπαγιάννης και ο πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων κ. Βασίλης Φωτιάδης.