«Gala χορού» στο Χώρο Τεχνών

Αυτή την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 η Βέροια δείχνει την «ανθρώπινη» πλευρά της και την ευαισθησία της σε θέματα που έχουν να κάνουν με το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε «ανάγκη». Παράλληλα αναδεικνύει το φιλόμουσο χαρακτήρα της ως πόλη και στηρίζει το «Veria Dance Gala 2017».

Πρόκειται για το Gala Χορού που πραγματοποιείται στο Χώρο Τεχνών Βέροιας από το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού και την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Βέροιας με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας. Ώρα προσέλευσης του κοινού 20:15 ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι στα τρία ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στη «Φλόγα», τον πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια που έχει έδρα την Αθήνα και αποτελείται μόνο από γονείς παιδιών που νόσησαν ή νοσούν από καρκίνο. Με πάνω από τριάντα χρόνων δράση, μέχρι στιγμής έχει πετύχει πολλά, μεταξύ των οποίων η βελτίωση της ιατρικής φροντίδας και των θεσμικών παροχών στις οικογένειες όσων νοσούν, η ανέγερση και λειτουργία του Σπιτιού της Φλόγας, όπου φιλοξενούνται γονείς και παιδιά που νοσούν από όλη την Ελλάδα, το πρόγραμμα Νοσηλεία στο σπίτι, Ακτινοθεραπευτικό τμήμα, Registry, οικονομική στήριξη των οικογενειών, ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις.

Οι μαθητές των σχολών χορού της Βέροιας μαζί με μαθητές σχολών από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξάνδρεια, Κατερίνη και Χαλκιδική θα ανέβουν στη σκηνή του Χώρου Τεχνών Βέροιας και για δυο ώρες θα ταξιδέψουν το κοινό στη «μαγεία» του χορού. Υποστηρικτές της διοργάνωσης «Veria Dance 2017» στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται το «Veria Dance Gala», είναι  η εταιρία με είδη χορού «Grishko», η εταιρία κατασκευής κοστουμιών χορού «Show Dance», το ξενοδοχείο «Villa Elia Hotel», το ξενοδοχείο «Olganos Vl» Boutique Hotel, το ξενοδοχείο «Κόκκινο Σπίτι» Boutique Hotel, ο Πολυχώρος «Ελιά», το ουζερί «Στάσου Μύγδαλα», το ουζερί «Των Αγγέλων», το ουζερί «Μαρμίτα», το εστιατόριο «12 Γράδα» και το «καφέ Μπρίκι».

Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σας περιμένουμε όλους να δείξετε το ενδιαφέρον και την ευαισθησία στην τέχνη, τον πολιτισμό και πάνω απ’ όλα το συνάνθρωπο.